Daca vrei o casa stabila si rezistenta alege caramida calitativa!

Asa cum stim cu totii, inca din cele mai vechi timpuri. caramida este cel mai utilizat material utilizat in constructii. Datorita acestui aspect, utilizarea sa s-a mentinut, dar a si crescut considerabil datorita multiplelor avantaje pe care caramida pe care, avantaje care se transforma in beneficii oferita constructiilor in care este utilizata.
Caramida face parte din gama materialelor cu o istorie bogata utilizate in constructii. Aceasta este utilizata din cele mai vechi timpuri.

Avand in vedere aceste lucru, aceasta este si unul dintre cele mai folosite materiale pentru constructia de case, fiind cea mai des utilizat material in Romania.
caramida

Top 4 calitati ale unui proiect bazat pe caramida

Prima caracteristica de care beneficiaza constructiile bazate pe caramida este reprezentat de faptul ca inaltimea si numarul de etaje este limitata doar de catre legislatia in vigoare aplicata in zona de interes. Acest lucru este posibil deoarece produsul asigura o foarte buna rezistenta in privinta structurii

Cel de-al doilea mare avantaj al acestui material de constructii este constituit de izolarea fonica. Prin simpla sa arhitectura si structura compozitionala inhiba transferul de zgomote atat dintre camere cat si dintre cladire in general si mediul exterior.

Caramida ofera proprietarului siguranta. Fata de alte materiale din care pot fi ridicate cladiri, acest produs se bucura de proprietatea de a fi ignifug deci de a nu arde asa cum o face lemnul. De asemenea ea nu intretinerea arderea rezistand la temperaturi de pana la 1000 de grade Celsius.

Versatilitatea in alegerea acoperisului este un alt punct important. Acest material de constructii ofera o rezistenta asa de buna incat greutatea acoperisului nu mai conteaza deci permite alegerea oricarei solutii pentru acoperirea constructiei.

Principalele proiecte in cadrul carora acest material este foarte eficient

In general, caramida este utilizata pentru realizarea zidurilor de structura, dar si de compartimentare. In ultimii ani, acest material este des folosit de designeri de interior pentru placarea diversilor pereti. Aceasta varianta este cunoscuta sub numele de aparenta care se utilizeaza pentru placarea zidurilor interioare si care ofera un aspect foarte placul acelei incaperi.

In acest moment, nu exista pe piata un alt material de constructii care sa ofera atatea posibilitati de utilizari pe care le ofera acest material.

Avand in vedere acest aspect nu exista nicio restrictie in utilizarea acestui material, fie ca este vorba de o casa in stil rustic, modern sau clasic. Practic, acesta se preteaza in orice zona, indiferent de condiile meteo nefavorabile!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.