Cursuri Gratuite de initiere in utilizarea calculatorului

Cursante Centrul digital pentru femei Fundatia CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizeaza, cu sprijinul financiar al Fundatiei Orange, cursuri Gratuite de initiere in utilizarea tabletei si a laptopului pentru 400 de fete si femei, de orice varsta.
Scopul acestor cursuri este de a reduce riscul de excludere sociala cu care se confrunta anumite categorii de fete si femei si de a sprijini (re)integrarea lor socio-profesionala.
Participantele vor beneficia de initiere in utilizarea laptopului / tabletei, folosirea Internetului, crearea si gestionarea unei adrese de e-mail, crearea si gestionarea conturilor de Facebook, WhatsApp si Skype. Cursurile sunt adresate asadar persoanelor care NU au cunostinte in domeniul digital.
Mai mult, la cerere, participantele vor afla cum isi poti cauta un loc de munca, folosindu-se de calculator si de Internet, vor primi ajutor la realizarea CV-ului si a unei scrisori de intentie si vor exersa cautarea unui loc de munca potrivit. Nu in ultimul rand, cursantele vor primi sfaturi despre cum sa se pregateasca pentru interviul de angajare.
Daca oricare din aceste categorii de informatii ti-ar fi de folos, nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne pentru detalii si inscriere la nr. tel. 0727.454.825 !
La fel, daca stii pe cineva, fata sau femeie de orice varsta, careia cursurile de initiere in utilizarea calculatorului i-ar putea schimba viata in bine, transmite-i aceste informatii, impreuna cu datele de contact ale Fundatiei CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate!

Locatie cursuri:
Centrul Digital pentru Femei
Calea Serban Voda 213-217, sector 4, Bucuresti

Programul cursurilor:  Aprox. 2 ore pe zi, timp de 3-4 zile

Detalii si inscrieri: 0727.454.825

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.