Cursuri de golf si relaxare intr-un zona de vis de pe Valea Prahovei

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de concediu pe Valea Prahovei, Lac de Verde Leisure Resort reprezinta o oaza de liniste si relaxare in localitatea Breaza, la 100 de kilometri de Bucuresti – alegerea de care ai nevoie pentru evadarea din cenusiul urban si agitatia cotidiana.

Lac de Verde dispune de oferte avantajoase si atractive de cazare Valea Prahovei pentru clienti excentrici care cauta sa petreaca o vacanta speciala in inima muntilor. Resortul are, printre altele, patru apartamente luxoase si o camera dubla, cu terase private si o panorama de exceptie spre terenul de golf, ideale pentru oamenii de afaceri si cei care doresc intimitate.

Dintre serviciile incluse, trecem in revista urmatoare: centru de conferinta, zone pentru meeting-uri, lounge, restaurant, sala de fitness, sauna, jacuzzi, cada cu hidromasaj, parcare supravegheata, servicii de masaj si bai de plante medicinale, tratamente de infrumusetare si remodelare corporala, diverse excursii optionale si ceremonie de servire a ceaiului conform traditiilor chinezesti.

Pe langa facilitatile de cazare vila Breaza oferite, clientii Lac de Verde au la dispozitie si cursuri de golf Breaza, cu instructori de golf de renume, avand o vasta experienta si un palmares bogat, gata sa le explice celor interesati tehnicile jocului de golf  (pozitia corpului, swing, eticheta jocului, pozitia mingii, lovirea mingii). Golful este un sport care se descrie prin echilibru, strategie si concentrare.

Lectiile de golf se pot desfasura atat outdoor, pe un teren de golf, cat si indoor. Un curs de golf dureaza minim 20 sedinte si sunt destinate atat incepatorilor, dar si avansatilor, la finalul cursului jucatorul primeste o “licenta” care echivaleaza cu inscrierea intr-un club cu handicapul de 36, legitimatie ce ii permite sa joace oriunde in lume. De asemenea, clubul organizeaza ziua portilor deschise pentru copii, unde cei mici au posibilitatea sa ia lectii de golf gratuite si sa viziteze terenul de golf si toate facilitatile oferite de Lac de Verde Golf & Leisure Resort.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.