Cursuri de antreprenoriat pentru tinerii întreprinzători clujeni

Tinerii antreprenori sau cei care doresc să-și înceapă propria afacere au acum posibilitatea de a lua lecții de business de la specialiști în domeniul antreprenoriatului.

Patronatul Tinerilor Întreprinzători (PTI) din județul Cluj oferă posibilitatea tuturor persoanelor interesate să participe la o pregătire intensivă în domeniul antreprenoriatului în cadrul Cursului Antreprenoriat, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) din cadrul Ministerului Educației.

Ce înseamnă acest curs și cui i se adresează?

Este vorba despre un curs intensiv de două zile, care are loc în 3 serii diferite, pentru ca toți cei care doresc să participe, însă au timp limitat sau nu le permite programul, să-l poată accesa când doresc.

Curs Antreprenoriat oferă participanților îndrumare privind accesarea finanțării pentru firmele de tip SRL-D (în cuantum de 10.000 Euro), respectiv acreditare din partea ANC și nu în ultimul rând, posibilitatea de a se înscrie gratuit în Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj. Deţinerea diplomei ANC valorează 10% din punctajul finanţării.

Ce oferă Curs Antreprenoriat?

Curs Antreprenoriat oferă instruire privind înfiinţarea şi gestionarea unei afaceri, spațiu de lucru la preț redus în cadrul Cluj HUB, acces la evenimentele organizate de comunitatea Cluj HUB și, nu în ultimul rând, consultanţă şi ajutor suplimentar pentru antreprenori, în funcţie de nevoile fiecăruia, la preţ preferențial.

Cursurile se desfășoară la sediul Cluj HUB din Cluj-Napoca, pe Strada Pitești nr. 19 timp de două zile (2 x 8 ore de curs intensiv). Înscrierile se pot face în oricare dintre cele trei serii din 7-8, 11-12 sau 18-19 august.

Mai multe detalii despre proiectul Curs Antreprenoriat și despre Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj se găsesc pe site-ul  www.cursantreprenoriat.ro.

—-

Lucian Contiu

Cluj-Napoca, România

Telefon: 0744.616.657

Email: contact@cursantreprenoriat.ro

Site: www.cursantreprenoriat.ro

Comentarile sunt inchise