Curs stilist-protezist Timisoara

Atunci cand vrei sa ai o manichiura frumoasa si eleganta de care sa te poti bucura multa vreme ai nevoie sa mergi la un salon de manichiura sau acasa la o manichiurista.

Dar cum ar fi daca ai putea tu sa iti faci singura unghiile in mod profesional sau cine stie, sa incepi o noua cariera ca manichiurista calificata?

Echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu un curs de stilist-protezist in Timisoara in care tu sa afli pas cu pas cum sa dezvolti manichiuri frumoase si elegante atat pentru tine dar si pentru cei dragi tie sau clientelor tale.

Avand o experienta de 14 ani in acest domeniul al manichiurii, echipa noastra a imbunatatit radical calitatea si programa cursului de manichiura, punand accent mare pe partie practice si pe partile teoretice importante.

Astfel am obtinut un curs de calificare in domeniul manichiurii cu durata totala de 12 zile si jumatate (aproape 3 saptamani) si cu un numar total de ore de 100.

In acest fel tu in mai putin de o luna de zile vei putea sa te califici in domeniul manichiurii.

Avantajele acestui curs de manichiura Janet Nails sunt faptul ca vei avea sansa sa lucrezi cu produse profesionale de manichiura din marca noastra proprie, vei avea un kit de produse bonus pentru produsele care nu au fost utilizate in totalitate la curs, vei avea reducere de 20% la toate produsele Janet Nails pe durata cursului, vei fi indrumata si asistata de trainer cu experienta pe durata cursului si vei primi diploma de certificare de la Ministerul Muncii.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.