Curs Managementul Parcului auto

 Bucuresti – 23-25 Iunie 2017

 

Destinat analizei comparate a strategiilor de mentenanta care se utilizeaza frecvent la autovehicule, cursul este dedicat atat responsabililor cu exploatarea parcului auto, cat si responsabililor din cadrul altor departamente conexe interesati de: planificarea categoriilor de lucrari, fundamentarea bugetelor, fundamentarea asigurarii materiale, fundamentarea stocurilor de siguranta, imbunatatirea normativelor la nivelul unitatilor de exploatare, costurile si alti indicatori de natura economica, indicatori de fiabilitate si eficienta ai mentenantei, parametrii tehnici, etc.

 

LECTOR INVITAT:

Bogdan GINGHINA –  Formator autorizat, specialist in management

 

Taxa de instruire: 900 lei

In taxa sunt incluse: Suportul de curs si materialele auxiliare; Coffee breaks; Taxa de examinare si certificarea ANC.

* Pentru a afla cum poti beneficia de un discount contacteaza-ne acum!

 

Proiect ContaPlus:

Telefon: 0730.102.230 / 021.222.00.29

 

SCOPUL CURSULUI:

Dezvoltarea  de  abilitati  manageriale  in  vederea  asigurarii  bunei  functionari  a  parcului  de mijloace de transport, prin efectuarea la timp si in volum complet a controlului tehnic si a lucrarilor de revizie, intretinere si reparatii, cu respectarea prescriptiilor stabilite de constructorii sau producatorii autovehiculelor, si normativele in vigoare.

 

Asigurarea exploatarii autovehiculelor in conditii de siguranta privind circulatia pe drumurile publice, asigurarea unui confort si ambient corespunzator a conducatorul autovehiculului pentru evitarea solicitarilor suplimentare a acestuia si evitarea aparitiei starii de oboseala, precum si pentru realizarea de catre autovehicule a normelor de parcurs. Prevenirea uzurilor anormale si a defectiunilor tehnice ce pot interveni in timpul exploatarii autovehiculelor.

 

STRUCTURA CURSULUI:

  1. Solutiile tehnice aplicate la intretinerea autovehiculelor – Aspecte teoretice privind mentenanta autovehiculelor
  2. Organizarea si exploatarea echipamentelor, autovehicule speciale si autoturismelor – Prezentarea firmei si a logisticii parcului auto (Studiu de caz)
  3. Functionalitatea sistemelor de transport rutier, logistic, financiar si it – Analiza crititica a programului de intretineri si reparatii
  4. Managementul traficului rutier – Studiul metodelor de imbunatatire a activitatilor de mentenanta
  5. Normative specifice consumurilor de carburanti pentru sistemul public – Exemplu de procedura simplificata privind decontarea consumurilor de carburant, tratament financiar si fiscal
  6. Sisteme informatice in sprijinul managementului parcului auto – Exemple
  7. Dezbateri

 

Inregistrarea la curs se face in baza solicitarii formularului de inscriere si trasmiterea acestuia completat la numarul de fax: 0372.004.507 sau la adresa de e-mail office@proiect-contaplus.ro.

 

Ai nevoie de mai multe detalii privind cursul?

Proiect ContaPlus:

Telefon: 0730.102.230 / 021.222.00.29

E-mail: office@proiect-contaplus.ro

Web: http://www.proiect-contaplus.ro/

 

LINK direct

http://www.proiect-contaplus.ro/cursuri/843-curs-managementul-parcului-auto-3

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.