Curs: Managementul calitatii in constructii

Proiect ContaPlus va invita la cursul MANAGEMENT DE PROIECT. INVESTITIILE – COMPONENTA A PROIECTULUI. MANAGEMENTUL CALITATII IN CONSTRUCTII– in luna martie.

In cadrul cursului sunt abordate principiile generale ale managementului de proiect, fazelor de consultanta tehnica ale unei constructii (documentatiile tehnice si studiile tehnice conexe, documentatiile de obtinere a avizelor), precum si particularitatile organizarii, asigurarii si mentinerii calitatii obiectelor de constructii.

Managementul proiectelor de constructii are o serie de aspecte particulare legate de complexitatea executiei unor astfel de proiecte privind atat partea tehnica a proiectarii si executiei livrabilelor specifice, cat si specificul problemelor legate de managementul resurselor umane  implicate si interesate de un astfel de demers.

 

Drept urmare, venim in intampinarea celor interesati cu o abordare specifica in domeniul managementului proiectelor de constructii. Cursul este unul practic prin excelenta, participantii avand posibilitatea de a aplica imediat notiunile teoretice in exercitii si aplicatii practice in scopul asimilarii informatiilor obtinute si identificarii celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta in acest domeniu de activitate.

 

In urma evaluarii, se acorda certificat de absolvire pentru ocupatia de„Manager de proiect” Cod COR 242 101, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Va oferim:

  • Suport de curs, plus materiale auxiliare, necesare aprofundarii cursului
  • Coffe break
  • Sala de curs cu toate dotarile tehnice necesare
  • Reduceri pentru inscrierea unui grup de personae

Orice curs iti doresti si in orice localitate din tara te afli, noi venim la tine! Afla mai multe detalii la: 0730.102.230
Va invitam sa accesati site-ul nostru pentru a viziualiza TEMATICA ABORDATA in cadrul cursului.->> www.proiect-contaplus.ro

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri:
0730.102.230/021.222.00.29
office@proiect-contaplus.ro
www.proiect-contaplus.ro

http://goo.gl/1julwN

Comentarile sunt inchise