Curs aplicativ „Etapele desfasurarii negocierilor comerciale internationale” (POSDRU/156/1.2/G/132920)

In vederea pregatirii concursului „Simulari de negocieri comerciale”, concurs cu premii in valoare totala de 5.000 lei ce va avea loc la sfarsitul lunii aprilie, Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitatii Romano-Americane va invita sa participati la cursul gratuit „Etapele desfasurarii negocierilor comerciale internationale”, sustinut de catre prof.univ.dr.Valeriu Potecea.

Cursul va avea un pronuntat caracter aplicativ, fiind util oricarui student sau masterand pasionat de domeniul negocierilor internationale, indiferent de universitatea de provenienta.

Acesta va avea loc in data de 17 martie 2015, de la ora 10:00 in sala 223 a campusului Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei, nr.1B).
Pentru inscrieri va rugam sa completati urmatorul formular online: http://bit.ly/curs-negocieri-internationale

Activitatea este organizata in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.