Curatenie inainte si dupa evenimente

Ocazile speciale merita sarbatorite impreuna cu familia si alaturi de toti cei dragi. In urma acestor evenimente frumoase la care toata lumea se distreaza este necesara o curatenie aprofundata, in special daca evenimentul a avut loc la locul de munca sau acasa. In aceste cazuri e nevoie de o firma specializata care sa actioneze eficient pentru ca apoi sa ne putem continua activitatea.

Avantajele acestui serviciu sunt evidente deoarece, chiar si dupa un eveniment mic, cu 10 persoane e nevoie de o curatenie intensiva. Unul dintre aceste motive este faptul ca se aduna foarte mult gunoi, mizerie sau praf datorita fluxului constant de oameni.

Curatenia dinaintea petrecerii este esentiala deoarece orice spatiu trebuie pregatit corespunzator pentru sosirea invitatilor. Aceasta presupune:

  • curatarea podelelor
  • curatarea covoarelor
  • aspirarea
  • stergerea prafului
  • spalarea si uscarea vaselor
  • organizarea mobilierului din camera pentru a maximiza spatiul
  • curatarea si igienizarea bailor

Curatenia de dupa petrecere presupune acelasi actiuni de curatenie dar aprofundate putin deoarece in urma evenimentului casa va fi mai murdara decat inainte. Acest lucru este unul normal si are ca si cauza faptul ca, de cele mai multe ori, unii invitati nu au o atentie sporita in ceea ce priveste mentinerea curateniei, scopul fiind evident distractia si voia buna. Trebuie acordata o atentie deosebita curateniei bailor, covoarelor si a canapelei, deoarece acelea sunt locurile in care apare cea mai multa mizerie.

Serviciul de curatenie dupa si inainte de evenimente este recomandat daca acestea sunt tinute acasa si numar invitatilor este mai mare. Dar sunt utile si in cazurile in care inchiriati o sala si dupa este datoria dumneavostra sa asigurati predarea salii intr-o stare impecabila. Acest serviciu va va ajuta sa scurtati considerabil timpul alocat curateniei si sa va ocupati de alte aspecte.

Optati intotdeauna pentru o firma serioasa care sa efectueze o curatenie corespunzatoare si care are un personal calificat in domeniu. Firma Spelendorama ofera servicii de curatenie Cluj si vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand doriti o curatenie eficienta, rapida si de calitate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.