Curatenia la locul de munca – o necesitate

Curatenia la locul de munca este esentiala, deoarece ajuta la mentinerea unui loc de munca placut si creste productivitatea angajatilor in acelasi timp. De asemenea, aceasta contribuie la cresterea si promovarea unei imagini pozitive despre firma atunci cand clientii sau partenerii de afaceri va trec pragul.

Recomandata este o curatenie cat mai minutioasa la anumite intervale de timp stabilite de comun acord intre dvs si firma de curatenie contractata. De cateva ori pe an este indicata o curatare atenta a covoarelor, a pardoselilor si a tuturor suprafetelor pentru ca praful sa nu fie inspirat de personalul companiei.

Tastaturile computerelor sunt medii in care bacteriile se dezvolta frecvent, motiv pentru care acestea trebuie curatate saptamanal. Mobilierul este, de asemenea, foarte important si trebuie curatat cu solutii special destinate pentru impiedicarea depunerilor de praf.

Grupurile sanitare si oficiile sunt medii ce faciliteaza dezvoltarea bacteriilor, iar recomandat este ca acestea sa fie curatate si dezinfectate de cel putin 2 ori pe saptamana, pentru a evita situatiile neplacute care pot aparea.

Frecvent sunt ignorate obiectele de feronerie, usile, balustradele si caloriferele atunci cand se face curatenie in birouri si sedii ale firmelor, insa acest lucru poate duce la producerea unor alergii. Sfatul expertilor este ca balustradele sa fie dezinfectate, astfel incat acestea sunt atinse in fiecare zi de multiple persoane si bacteriile se depun si ulterior se transfera de la o persoana la alta.

Pentru a asigura angajatilor dvs un mediu propice de lucru, firma de curatenie Splendorama va sta la dispozitie cu servicii profesionale de curatenie: curatenie de intretinere Cluj, curatenie generala, curatenie dupa constructor si multe altele!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.