Curatenia dupa renovare sau dupa zugravit

Primavara ne imbie pe toti sa demaram noi operatiuni in locuintele noaste, pentru reamenajarea acestora sau pentru o reimprospatare. Chiar daca rezultatele sunt cele asteptate de noi, in timpul acestor operatiuni in locuinte exista adevarate santiere de lucru.

Cel mai mult de suferit in urma renovarilor are mobila , deoarece oricand oricat de tare incercam sa o protejam cu folii sau diferite elemente de acoperit, praful fin din timpul finisajelor se impregneaza in aceasta.

Cea mai buna solutie este cea de a goli incaperea si de a scoate intreg mobilierul inainte de a incepe reamenajarea sau zugravitul. Acest lucru este de cele mai multe ori imposibil din cauza lipsei de spatiu pentru depozitarea lui.

De asemenea, pentru a proteja mobila, se poate lucra in etape. De exemplu, se poate muta mobila de langa perete, plasandu-se in coltul opus spatiului de lucru, iar dupa terminarea acelei portiuni se readuce mobilierul in pozitia initiala. Acest procedeu necesita un timp mai indelungat insa in acest fel se evita anumite situatii neplacute cauzate de distrugerea mobilierului.

Dupa mobilier, foarte dificil de curatat dupa renovare sunt ferestrele. Urmele de vopsea uscata de pe acestea se indeparteaza foarte greu. Podelele ne usureaza munca deoarele este o sarcina mai simpla decat curatarea mobilei sau a ferestrelor.

In cazul in care aveti nevoie de servicii profesionale de curatenie dupa zugravit Cluj, firma Cleander va sta la dispozitie cu servicii personalizate in functie de nevoile dvs!

 

Comentarile sunt inchise