Curatarea cabinei de dus – Ayanter Windows&Doors

Folosirea frecventa a cabinei este factorul care accelereaza uzarea ei, impreuna cu expunerea continua la apa. Sticla trebuie intretinuta si curatata in mod uzual din cauza folosirii frecvente si a contactului continuu cu apa. Dupa fiecare folosire a dusului vor ramane urme de stropi pe sticla, care daca nu sunt curatati imediat se vor curata mai greu. Cand vine vorba de sticla, problema cea mai mare o reprezinta depunerile de piatra si sapun, care sunt inestetice si greu de indepartat, dar si pentru acestea exista solutii.

Compania Ayanter Windows&Doors va pune la dispozitie 6 moduri in care puteti folosi otetul pentru curatarea cabinei de dus:

Chiar daca otetul este usor acid, nu este atat de acid incat sa atace sticla. Insa, este suficient de puternic incat sa topeasca depunerile de calcar din apa. Acesta se poate folosi simplu, diluat cu apa sau in combinatie cu alte solutii de curatenie. In principiu, nu trebuie decat sa aplicati solutia obtinuta pe suprafetele care necesita sa fie curatate si lasata sa actioneze timp de 15 minute. Iar, dupa care trebuie sa treceti cu un burete sau laveta si sa clatiti cu apa abundenta.

5 combinatii ce puteti incerca pentru a curata cabina de dus:

cabinei de dus

 

  1. Puteti forma o pasta dintr-o jumatate de cana de otet si cateva linguri de bicarbonat de sodiu.
  2. Un litru de apa calduta, un pahar de otet alb si cateva picaturi de sapun lichid.
  3. Un litru de apa, un pahar de otet alb si un pahar de alcool menajer.
  4. Otet alb cu sare fina de masa.
  5. O jumatate de cana de detergent lichid si o jumatate de cana de otet alimentar usor incalzit.

Curatarea petelor de mucegai care apar la imbinarile cabinei de dus pot fi curatate cu apa si ulei esential de arbore de ceai, pasta de dinti aplicata cu periuta sau cloramina. Pentru aceste zone este recomandat sa lasati substantele sa actioneze de mai multe ori. De asemenea, la final trebuie clatita zona cat de bine, pentru a evita sa ramana urme de la substantele folosite. Iar, un ultim pas este sa aerisiti baia cat de repede lasand o fereastra deschisa sau ventiland baia.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.