Cum se aleg culorile indraznete pentru usile de exterior?

usi de exterior ClujUsa de exterior dintr-o locuinta are o importanta deosebita deoarece este primul lucru care atrage atentia, creand o prima impresie despre aspectul unui camin.  O casa, oricat de frumos ar fi proiectata si construita, fara o usa de exterior potrivita design-ul si decoratiunile, este o locuinta incompleta. Modelele si culorile clasice vor fi mereu in tendinte, insa daca va doriti sa fiti unici, puteti opta si pentru cateva culori mai indraznete.

Eurousi va  pune la dispozitie o gama diversificata de usi de exterior in Cluj pentru a alege modelul care se potriveste cel mai bine cu intregul decor al locuintei. In plus, Eurousi este distribuitor autorizat al gamelor de usi Invado si Porta Doors si pune la dispozitia clientilor numeroase modele de usi de interior din furnir natural sau sintetic, usi din sticla securizata, usi glisante, precum si o categorie de usi speciale

Diversitate si culoare

  • Negru

Elegant si sofisticat, negrul nu se demodeaza niciodata, astfel ca aceasta nuanta se potriveste cu orice, inclusiv cu usa de la intrare din locuinta. Se potriveste tuturor tipurilor de case si pentru ca este o nuanta sobra transmite siguranta si putere.

  • Alb

Albul este o alegere foarte populara pentru usile de intrare in casa, iar daca locuinta este vopsita in culori tari o astfel de nuanta este perfecta deoarece se va crea un aspect unic. Desi poate pune probleme speciale in ceea ce priveste intretinerea pe termen lung, o astfel de usa va fi asociata mereu cu simplitatea si cu eleganta.

  • Rosu

Fiind o culoarea indrazneata, rosu nu se potriveste chiar pentru orice tip de amenajare, fiind mai degraba potrivita pentru o casa vopsita in culori neutre, pentru a nu incarca prea mult aspectul locuintei si pentru a echilibra combinatia de culori. Nuantele de rosu dau o estetica deosebita si pot reprezenta o alegere buna si pentru peretii de exterior din caramida.

  • Maro

Fara indoiala, atunci cand vine vorba de culoarea usilor de exterior, nuantele de maro sunt cele mai populare, fiind pe placul multor persoane. Aceasta culoare reprezinta o optiune comoda, fiind la indemana tuturor, dar este si usor de asortat, putand fi combinata fie cu o casa din piatra alba, fie cu una din caramida rosie.

  • Verde

Verdele este o culoare puternica si vibranta, asociata cu natura si cu buna dispozitie, motiv pentru care nu foarte multe persoane o aleg ca si culoare pentru usa de exterior. Deoarece exista o varietata mare de nuante, de la verdele deschis al marului pana la nuante mai subtile de olive sau menta pana la nuantele inchise de verde smarald, aceasta culoare poate fi asortata cu usurinta.

Comentarile sunt inchise