Cum sa preventi intreruperile costisitoare din cadrul retelei

G DATA Network Monitoring permite monitorizarea sistemelor informatice.

Intreruperile in reteaua IT sunt pe cat de suparatoare, pe atat de costisitoare. Pentru companii, acestea pot atrage rapid costuri ridicate in cazul in care, de exemplu, un magazin web nu mai este disponibil online. Cu toate acestea, este posibil sa se previna din timp acest lucru. Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu a intregii infrastructuri IT si pot raspunde la orice intreruperi costisitoare inca de la inceputul procesului. Acest instrument puternic este disponibil ca modul de add-on pentru toate solutiile de business ale producatorului german G DATA.
Securitatea IT si monitorizarea retelei – all in one
Exista lacune in spatiul de stocare sau in performanta calculatoarelor? Care este starea imprimantelor din reteaua companiei? Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu fiabila a infrastructurii IT. Managerii IT pot utiliza instrumentul pentru a defini propriile valori si parametrii pentru monitorizarea dispozitivelor din retea. Tabloul de bord cu care este prevazuta solutia utilizeaza un sistem de semnalizare pentru a monitoriza intreaga retea. Permite interventia in timp util inainte ca intreruperile neasteptate sau deteriorarea proceselor de business sa apara in reteaua companiei, economisind timp si bani.
Impreuna cu o solutie de business G DATA, managerii IT pot garanta functionalitatea simultana a infrastructurii si securitatea acesteia – si pot face acest lucru fara a trebui sa achizitioneze software suplimentar.
G DATA Network Monitoring este disponibila ca add-on pentru toate solutiile de business ale producatorului german de securitate IT – Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business, Managed Endpoint Security si Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.