Cum sa optimizezi site-ul in 2019

In lumea SEO stim cu toti ca viteza de incarcarcare a unui site joaca un rol important in clasarea site-ului in motoarele de cautare.

De aceea este important sa stim cum putem sa reducem viteza de incarcare a unui site pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna pentru useri si pentru a ne clasa mai bine site-ul in rezultatele de cautare.

Acesta este un ghid complet de SEO pentru 2019 dezvoltat cu scopul ca tu sa inveti cum sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare pentru a atrage noi clienti pe site, a creste notorietatea brandului tau si a genera vanzari.

Hai sa incepem!

CAPITOLUL 1 – RESEARCH DE CUVINTE CHEIE

In acest prim capitol vom invata exact cum sa gasim cele mai bune cuvinte cheie pentru a optimiza site-ul nostru in concordanta cu ceea ce cauta clientii potentiali.

1. Google suggest

Este o metoda foarte simpla de a gasi cuvintele cheie potrivite pentru strategia de SEO.

Scrie in Google un cuvant cheie dupa care vrei sa optimizezi o pagina.

Exemplu – mobila Timisoara

Google iti vine in ajutor cu cateva sugestii legate de variatii ale acestui cuvant cheie.

Daca vrei sa ai o campanie de SEO de succes trebuie sa pui accent pe research de cuvinte cheie.

De ce?

Pentru ca datorita cuvintelor cheie iti vei dezvolta o campanie de optimizare SEO. Deci de la inceput trebuie sa pui accent pe gasirea celor mai potrivite/cautate cuvinte cheie pentru afacerea ta.

1. Cum sa gasesti cuvintele cheie potrivite

O tehnica pe care o folosim pentru a gasi cuvintele cheie potrivite pentru magazinele online este sa intram pe agregatoare de anunturi precum OLX, La Jumate, etc. Aici gasim diferite anunturi pentru diverse produse. Putem sa vedem ce cuvinte cheie sunt folosite in titlu, descriere. O alta tehnica este sa intram pe Emag, Altex, Domo, etc si sa facem acelasi research.

Citeste ghidul de SEO 2019 Star Marketing pe site-ul nostru.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.