Cum sa mergi pe un pennyboard – Sfaturi si trucuri

penny-board insportlinePlacile pennyboard sunt peste tot! Acestea sunt primele placi mari pentru utilizatorii mai tineri pentru a putea invata cum sa le foloseasca. Daca sunteti buni in calatoria dumneavoastra la bordul unui pennyboard, va fi si mai distractiv sa va dati apoi cu skateboard-ul. De asemenea, nu veti cadea la fel de mult. Caderea poate fi jenanta, plus ca va veti si rani!

 

Placi – dimensiune si forma.

 

Placile de acest gen au o forma care devine mai larga in fata. Acest lucru permite piciorului utilizatorului sa isi potriveasca mai bine piciorul. Partea din spate se ingusteaza doar pentru ca asta este forma pe care au ales-o producatorii. Chiar daca o placa care nu se ingusteaza in spate poate fi mai usor de condus pentru ca piciorul din spate se va potrivi mai bine. Daca va faceti griji ca nu vi se potriveste o astfel de placa, atunci optati pentru un longboard.

Partea din fata a panoului este mai mica si atentie!, nu este pentru trucuri. Este asa pentru ca piciorul din fata sa poata pozitiona mai bine in timpul calatoriei. Fiind mai mult peste suruburi, placa se transforma mai bine. Spatele placii are o coada ingusta si abrupta. Desi multi skateri au facut trucuri cu astfel de placi, ele nu sunt destinate trucurilor.

 

Pennyboard-urile nu au nevoie de multa intretinere.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa incercati sa evitati umezirea rulmentilor astfel incat sa nu rugineasca. Evitati sa lasati placa afara, deoarece roua de dimineata poate ajunge in contact cu aceasta si sa rugineasca rulmentii. Evitati sa intrati in contact cu apa, desi uneori acest lucru este greu. Daca te plimbi printr-o sectiune de trotuar unde au ramas resturi de apa de la ploaie, nu-i asa de rau. Doar stergeti puntea de sub unde a ajuns apa. Daca rulmentii nu sunt foarte batrani, probabil ca sunt inca umpluti. Uleiul face ca rulmentii sa se roteasca mai repede si ii protejeaza sa se rugineascadaca se uda. Daca aveti un servetel, utilizati-l pentru a sterge apa de la rulmenti. De asemenea, daca rulmentii sunt rigizi atunci cand ii rotiti, ar trebui sa ungeti cu ulei special pentru ei.

O multime de oameni merg cu placa cu sandale sau fara pantofi. Acest lucru este ok, dar folosirea unor pantofi speciali pentru asta ar fi mai ideali. Partea inferioara a pantofilor special conceputi pentru acest sport este mai lat, ceea ce le permite sa aiba mai mult cauciuc care atinge placa pentru un control mai bun. Ea este, de asemenea, realizata cu cauciuc special, care este proiectat pentru skateboarding pentru o mai buna aderenta.

 

Impingerea si pozitionarea picioarelor pe o placa.

 

Oricine poate invata cum sa mearga cu placa, chiar daca placile sunt mai mici sau mai mari. Cele mici s-ar putea sa fie chiar mai confortabile pentru persoanele cu picioare mai mari. Mersul cu un pennyboard este la fel ca cel cu un skateboard. Inaintati in timp ce echilibrati pe un picior si impingeti pe pamant cu celalalt picior. Corpul tau va fi foarte solicitat in timp ce impinge. Daca doriti sa invatati cum sa folositi un skateboard, exista tone de videoclipuri pe YouTube din care puteti invata mai multe. Este nevoie de practica, asa ca nu renuntati din prima. Invata intai sa te plimbi langa un zid sau poti sa iei un prieten care sa te ajute sa inveti sa iti tii echilibrul pe timpul calatoriei.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.