Cum sa avem grija de stergatoarele de parbriz?

Accidentele si problemele din timpul condusului unui automobil pot aparea foarte des si din cauza unor elemente ce blocheaza vizibilitatea. Deciziile din timpul condusului sunt influentate de vizibilitate, iar daca vizibilitatea este scazuta atunci puteti lua decizii eronate care va pun in pericol.

Parbrizul trebuie sa fie intotdeauna curat atunci cand porniti la drum, fie el lung sau scurt. Stergatoarele ajuta la curatarea parbrizului si asigura vizibilitate pana si in cele mai rele conditii. Trebuie intretinute in mod corect pentru a functiona la capacitate maxima.

Pentru ca stergatoarele sunt expuse la temperaturi extreme si sunt folosite mult in timpul toamnei, iernii si primavarii, e normal ca dupa o perioada sa prezinte urme de uzura din cauza carora nu mai functioneaza cum trebuie. Daca uzura nu este una foarte mare, puteti doar curata cauciucul stergatoarelor cu atentie, dar daca uzura este vizibila, acestea trebuie schimbate. Schimbarea lor necesita doar cateva minute si este o operatiune usoara de cele mai multe ori.

In functie de tipul masinii, operatiunea de schimbare a stergatoarelor de parbriz poate fi una simpla sau complicata. Un service auto autorizat va poate consulta si ajuta sa vedeti unde si cat de usor le puteti schimba. E indicat ca stergatoarele sa fie schimbate la inceputul toamnei pentru a fi pregatit de ploile si iarna ce urmeaza sa vina.

Bonmarc e un magazin online piese auto de unde puteti alege modelul de stergatoare potrivit masinii dumneavoastra si care va asteapta cu o gama diverse de piese auto la cea mai inalta calitate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.