Cum sa alegi un tus pentru pleoape

In arsenalul produselor cosmetice, tusul pentru ochi si dermatograful ocupa unul dintre locurile principale. Machiajul, realizat cu o sageata, iti permite sa maresti vizibil dimensiunea ochilor, precum si sa le ajustezi forma. Un plus placut pentru utilizarea unui tus pentru ochi este crearea machiajului ochilor in stilul fumuriu.

O caracteristica principala a tusului pentru ochi, este  ca se potriveste atat pentru machiajul de zi, cat si pentru imaginea de seara sau pentru un eveniment. Linia este de obicei aleasa in functie de grosimea periei si de tipul texturii. Poti gasi o gama variata de tusuri pentru ochi pe Paese.ro

Linii strasate in functie de grosimea periei

Peria groasa este folosita pentru a trasa linii largi. De obicei, ele sunt folosite de artisti de make-up pentru a crea un machiaj grafic spectaculos. Marcatorii de linie includ produse de la cei mai renumiti producatori.

Peria clasica. Cu ajutorul acestora poti trage o linie de la 2 mm la 5 mm. Grosimea firului poate fi reglat cu ajutorul fortei de presare. Aceste perii sunt   universale, deoarece cu varful periei poti trasa diferite  grosimi ale tusului de pleoape. De asemenii, linerul de acest tip este reprezentat de brandurile cele mai cunoscute.

tus pentru ochi

Cu o perie fina poti trasa cu exactitate linii de-a lungul pleoapei. Uneori, cu ajutorul lor poti tonifia chiar si sprincenele. Peria este moale, insa cele cu varful mai dur sunt mai convenabile de utilizat. Pe piata moderna a produselor cosmetice, exista mai multe tipuri de perii pentru tus de ochi.

Textura tusului de ochi

Tus clasic pentru ochi. Este unul dintre tusurile de ochi cele mai preferate de femei, deoarece permite sa creezi  linii luminoase  sau usor de umbrite. Tusul clasic pentru ochi este folosit atat pentru machiajul seara, cat si pentru cel de zi.

Tusul de ochi cu efect mat. Acest tip de tus pentru ochi are o compozitie speciala, mata care nu reflecta lumina. Tusul mat ofera aspect si expresivitate. Este considerat cel mai potrivit pentru machiajul din timpul zilei, deoarece permite crearea unui accent usor, fara a supraincarca imaginea cu o culoare saturata a tusului.

Tusul robust este ideal pentru machiajul de vara. Calitatea sa unica este rezistenta excelenta la apa si sebum. Chiar si dupa cateva ore de aplicare, tusul de ochi robust nu se scurge.

Tusul Liquid Eyeliner este echipat cu o perie moale confortabila. Carcasa este realizata din plastic durabil, iar dimensiunile sale reduse, ca ale unui creion, iti permit sa il porti dupa tine, in poseta sau in clath, oriunde.

Fiecare tip de tus pentru ochi este dotat cu o perie care iti permite sa aplici linii pe pleoapa, fara probleme. Pensula are un varf destul de subtire si permite un mod usor de trasare a liniilor pe pleoapa, cat mai apropiate de gene. Tusul de ochi se caracterizeaza prin utilizarea prelungita, insa  exista si minusuri ale unor produse care nu sunt rezistente la umiditate. Linerul are o culoare bogata, care contrasteaza remarcabil cu culoarea ochilor. Printre dezavantaje se numara si  tendinta de a se usca, deci trebuie sa monitorizezi cu atentie starea tusului si sa inchizi bine capacul.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.