Cum sa alegi un lac de unghii potrivit

Stim ca o manichiura bine realizata dar si impecabila iti va da o stare de spirit buna si un plus de incredere. De aceea este foarte important s iti faci timp sa iti realizezi corect manichiura pentru ca ea sa fie frumoasa si sa atraga atentia celor din jur.

Se zice ca o femeie se uita in oglinda de cel putin 20 de ori per zi iar unghiile sunt admirate de cel putin 50 de ori per zi. Iar daca sunt bine realizate si corect ingrijite, unghiile tale iti vor oferi o stare de bine si mai multa incredere, iar astfel o nuanta de top si care sa se potriveasca foarte bine cu unghiile tale va atrage mai mult atentia.

Astfel trainerii nostri iti arata care sunt cele mai potrivite tipuri de manichiura care poarta in aceasta primavara in 2019 dar si care sunt cei mai importanti pasi pe care sa ii urmezi si sa ii aplici pentru a te asigura ca a vei putea sa realizezi o manichiura de nota 10. Citeste mai jos cele mai bune tehnici de aplicat in realizarea manichiurii cu un lac de unghii Janet Nails care sa te tina pana la 3 saptamani.

Hai sa vedem cum aplicam corect lacul de unghii:

1. Degreseaza foarte bine unghiile cu alcoo pentru a te asigura ca sunt curate si ca poti aplica in mod corect culoarea.

Aplica tot timpul un mic strat de base coat care sa inlature riscul de ingalbenire a unghiilor tale. Recomandam de asemenea sa alegi un base coat care sa aiba proprietati de tratament impotriva exfolierii, casare, sa ajute unghiile moi si subtiri).

Este de recomandat sa aplici aproape 2-3 straturi de culoare foarte subtiri la inceput.

Primavara aceasta se merge pe culori puternice care sa atraga mai mult atentia dar si cu culori mai lucioase sau mate.

Atunci cand vrei sa iti faci manichiura cu lacuri de unghii trebuie sa fi atenta la forma unghiilor tale – se poarta in acest sezon unghiile ascutite dar si cele cu triunghi spre varf.

Daca vrei sa ai o rezistenta mai mare a manichiurii tale – poti aplica zi de zi un mic strat subtire de top coat – care nu va ingrosa stratul de culoare si va mentine luciul pe unghii.

Un mic secret 🙂 – nu te spala pe maini cel putin 3 ore dupa ce aplici culoarea.

Te invitam sa vezi si lampa de unghii Janet Nails care iti va asigura o manichiura de nota 10.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.