Cum sa alegem pilele de unghii potrivite

Pentru a te putea bucura de eleganta si confort maxim in fiecare zi, ai nevoie de o manichiura de nota 10 care sa iti asigure frumusetea unghiilor tale. De aceea ai nevoie sa ai in geanta ta sau trusa de manichiura un instrument de nelipsit pentru unghiile tale si aici ne referim la pila de unghii.

Chiar daca pare un produs banal acesta ne va ajuta sa dam forma dorita unghiilor noastre pentru a ne putea bucura de frumusete si eleganta.

Cand alegem pila de unghii potrivita pentru manichiura noastra trebuie sa fim atenti la mai multe lucruri precum forma, culoare, marime, grosime. Ultimele 3 elemente se aleg dupa preferintele noastre.

Forma pilelor de unghii se alege dupa forma care vrem sa o dam unghiilor noastre. Pe site-ul Janet Nails gasim o gama variata de pile unghii in diverse forme precum – semiluna, banana, drepte, etc. Toate pentru ca tu sa poti sa alegi cea mai potrivita pila pentru tine.

De asemenea pila de unghii se mai alege dupa gradul de – abrazivitate – adica nivelul de duritate/finete a pilei de unghii.

Acesta este un criteriu foarte important pentru ca in functie de tipul manichiurii pe care vrem sa il facem putem alege pila de unghii.

Gradul de abrazivitate este notat pe  pila cu numere de la 60-600.

Iata cum se aleg pilele de unghii dupa abrazivitate.

* 80- 100 au textura foarte aspra si zgrumturoasa.
* 120- 150 au suprafata aspra
* 180- 240 textura medie
* 400 suprafata fina
* 600 textura foarte fina

Astfel daca avem unghii false si vrem sa ne facem o manichiura pe ele putem sa alegem pile de unghii cu grad de abrazivitate intre 60-180. Astfel pila nu se va toci asa rapid si noi vom putea da o forma buna unghiilor noastre.

Daca vrem sa ne facem manichiura pe unghii naturale trebuie sa alegem o pila cu un grad de abrazivitate mai mare peste 240. Acestea vor proteja unghia si nu o vor rupe.

Descopera si gama de geluri uv pentru unghii de la Janet Nails pentru a te bucura de o manichiura de nota 10.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.