Cum recunoști hainele de calitate premium

Dames.ro – cum recunoști hainele de calitate premium

Trăim într-o eră în care produsele fast fashion, realizate în serie, cu investiții minime, sunt adesea favorizate și promovate, în detrimentul celor la polul opus, slow fashion – colecții de designer, care implică efortul, dedicarea și finisajele definitorii pentru ceea ce numim modă premium.

Pentru că da, luxul nu este opusul sărăciei, ci al vulgarității, vorba lui Chanel. Iar vulgaritatea începe cu materiale de calitate inferioară, tot așa cum luxul începe cu materiale – și pe cale de consecință – creații de calitate.

Cum recunoaștem produsele vestimentare premium? Fie că sunteți în căutarea unor produse basic de calitate, fie că vă doriți produse cu personalitate, ar trebui să știți dacă aveți în față o piesă bine făcută, care nu se va destrăma după câteva purtări.

  • Cum ar trebui să fie materialul

Hainele din bumbac, lână, in, mătase, cașmir sau materiale sustenabile mai noi, asa cu sunt modalul și tencelul, nu doar că lase pielea să respire, dar nici nu își vor schimba forma după prima spălare ori vor deveni mai subțiri, mai terne, să vezi prin ele.
Iată de ce în colecția DAMES Premium, disponibilă pe www.dames.ro, peste 150 de stiliști și modelieri au îmbinat materiale din fibre organice în combinații vestimentare care te vor pune în valoare. Rochii, cămăși, costume deux pieces, pantaloni – toate creațiile Dames poartă un standard de calitate la cel mai înalt nivel.

  • Cum ar trebui să fie finisajele

O piesă vestimentară premium va avea întotdeauna niște sigilii pe care un ochi necunoscător le poate omite.
Piesele premium au mereu tivul bine determinat și cu o rezervă de tip suplimentară.
Fermoarele sunt ascunse sau acoperite cu o plachetă de material, pentru că fermoarele expuse se pot agăța și pot, astfel, deteriora calitatea hainei.
Materialele lipite sunt un mare semnal de alarmă! O piesă vestimentară, de calitate premium, are îmbinăturile de material cusute, pentru o mai mare rezistență. În plus, la o haină premium modelul imprimeului se va alinia mereu la aceste cusături.

Dames.ro - cum recunoști hainele de calitate premium

Despre DAMES Premium Collection
Every office day is a trendy day! Da, și ziua ta la birou poate începe așa, mai ales în ținuta potrivită! Pe www.dames.ro te așteaptă o colecție nouă DAMES PREMIUM COLLECTION cu piese de designer și outfituri toamnă-iarnă, ca tu să ai un look inspirat și classy. Alege piese din bumbac premium, mătase, organza, lână naturală, în culorile vedetă ale sezonului: galben-muștar, ocru, roșu cardinal, albastru regal. Rochii, deux pieces, cămăși, fuste, pantaloni și sacouri versatile – pentru ca toamna să fie mai colorată și mai creativă! Te așteptăm pe www.dames.ro.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.