Cum realizam machiajul glitter?

Ne amintim cu totii acel moment al vietii noaste cand ne dorim sa avem un machiaj de invidiat si totul se transforma intr-un dezastru. Cum reusim sa ne avem un make-up de invidiat fara a imprastia prin toata baia si pe fata noastra acele produse?

Gasiti locul potrivit pentru a realiza machiajul
Inainte sa va apucati de treaba, ganditi-va de ce aveti nevoie. Ideal este sa faceti aceste lucruri in baie, insa daca lumina este prea slaba, rezultatul s-ar putea sa fie unul neplacut.

Pregatiti-va tenul
Ingrijeste-ti de fiecare data pielea, chiar daca nu te machiezi in fiecare zi, insa inainte de a aplica produsele glitter tenul tau trebuie sa fie cat mai curat si hidratat pentru o aplicare perfecta. Daca va doriti stralucire, atunci aplicati mai intai o umbra, in acelasi ton cu nuanta de glitter folosita. Acest lucru va imbina perfect textura sclipiciului si va da un finisaj mai lustruit machiajului tau.

Alege calitatea
Produsele de machiaj sunt intalnite in lucrurile personale ale fiecarei femei, insa calitata este cea care primeaza, putem face economii sau sa asteptam perioada reducerilor, daca bugetul nu ne permite achizitionarea unor astfel de produse, insa nu optati pentru cele mai ieftine. Pe langa faptul ca acestea nu rezista pe pielea noastra, luati in considerare ca unele dintre ele va pot irita pielea. Modul de aplicare al glitter-ului depinde de fiecare. Puteti folosi atat o pensula cat si un burete. Dupa aplicarea acestuia, este indicat sa folosim si un produs pentru fixarea machiajului, il va ajuta sa reziste mai multe ore.

Daca va doriti o stralucire de invidiat, specialistii recomanda folosirea unor produse care au in combinatia lor ulei. Indiferent de precizia ta, exista sanse ca acesta sa ajunga in anumite locuri unde nu doreai. Puteti folosi benzile pentru macke-up pentru a impiedica raspandirea acestuia pe fata.

Indepartarea machiajului
Dupa o petrecere sau o noapte in compania prietenilor in oras, este timpul sa ne demachiem. Stim cu totii ca machiajul este destul de daunator pentru tenul nostru daca il pastram prea multe ore pe tenul nostru. Indepartarea poate fi destul de neplacuta, luand in considerare faptul ca este un produs destul de consistent. Folositi un demachiant potrivit pentru tenul dumneavoastra si curatati pana in momentul in care nu va mai aparea nimic pe dischetele demachiante.

Machiajul este un lucru de care nicio femeie nu se poate lipsii, asa ca este bine ca de fiecare data sa ne informam atunci cand nu avem idee despre anumite produse, precum si folosirea acestora. Daca nu putem realizam un astfel de machiaj, atunci putem apela la serviciile unui slaon de infrumusetare, insa trebuie sa luam in considerare costurile acestora, dar atata timp cat este ocazional, fiecare femeie isi doreste sa aiba parte de acest rasfat.

Comentarile sunt inchise