Cum poti alege masina de inchiriat potrivita

Cand doresti sa pleci in vacanta intr-o alta localitate din tara sau in afara tarii, ai nevoie de o masina de inchriat fiabila care sa iti asigure o calatorie reusita fara peripetii.

De aceea echipa RentXpert Oradea ti-a pregatit un mic ghid de alegere a firmei de rent a car si a masinii potrivite care sa fie ideala pentru tine si care sa iti asigure o calatorie reusita. Vezi mai jos cateva sfaturi potrivite pentru a alege firma de rent a car.

Criteriul 1 – ce fel de masina iti doresti si care este potrivita pentru tine – este un prim criteriu de care sa ti cont cand vrei sa alegi firma si masina de inchiriat. Daca tu esti singurul pasager sau mai ai inca maxim 2 pasageri atunci poti sa alegi o masina de clasa mica – economy. Dar daca sunteti mai mult de 3 persoane in masina atunci cu siguranta vei avea nevoie de o masina de clasa medie – mare. Asta pentru ca fiecare persoana va avea nevoie de confort dar si loc pentru bagaje.

Criteriu 2 – firma de rent si oferta pe care o prezinta – este important in era internetului sa cauti cu atentie ofertele firmelor de rent a car si ce ofera acestea. Unele firme de rent a car iti atrag atentia cu oferte cu pret mic dar tu va trebui sa platesti pentru dotarile extra si kilometrii suplimentari.  Citeste cu atentie contractul de inchiriere si vezi exact ce este inclus in oferta.

Criteriul numarul 3 – dotarile extra de care vei avea nevoie – in functie de sezonul in care vei merge in calatorie vei avea nevoie de dotari suplimentare pentru a avea o calatorie reusita. Spre exemplu in sezonul rece vei avea nevoie de cauciucuri de iarna si de lanturi dupa caz. Vara vei avea nevoie de aer conditionat.  Dupa care vei avea nevoie poate si de GPS, Scaun Copil etc.

Vezi pe site-ul Expert Auto Rental gama completa de masini de inchiriat in Timisoara si bucura-te de calatorii reusite.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.