Cum poti alege lampa cu uv potrivita

In ziua de azi daca vrei sa te bucuri de unghii elegante si moderne ai nevoie de produse manichiura si pedichiura profesionale care sa iti permita sa obtii unghii frumoase de care te poti bucura zi de zi.

De aceea echipa Janet Nail iti pune la dispozitie gama de lampii cu uv profesionale la standarde inalte si preturi avantajoase.

In urma cu cativa ani era foarte greu sa detii o lampa cu uv acasa pentru ca avea costuri mari si erau foarte mari. Dar in ziua de azi te poti bucura de unghii elegante chiar la tine acasa cu o lampa uv moderna.

Preturile la aceste produse au scazut mult in ultima perioada si au devenit din ce in ce mai accesibile.

Astefl indiferent ca vrei sa cumperi lampa uv pentru salon sau pentru acasa, sfaturile de mai jos te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Puterea lampii cu UV va juca un rol important pentru ca dupa acest criteriu vei vedea ca lacul sau gelul uv se va usca mai rapid.

* Lampa cu un singur tub (neon) 9W
* Lampa cu doua tuburi 18W
* Lampa cu 4 tuburi 36W
* Lampa cu o putere de 24W, 48W, etc. generate de un singur neon.

Astfel cu cat numarul de tuburi este mai mare cu atat mai puternica va fi puterea lampii cu uv.

Dotari si functii sumplentare – o lampa cu ultraviolete trebuie sa iti satisfaca nevoile si trebuie sa aiba temporizator si ventilator performant pentru a asigura un rezultat de calitate.

Pe langa asta conteaza destul de mult si culoarea dar mai ales dimensiune lampii cu uv. Nu uita ca sunt pe piata si lampi uv portabile care sunt destul de mici pentru a fi luate peste tot.

Vezi pe site-ul Janet Nails gama completa de lampi cu uv pentru unghii si bucura-te de o manichiura de nota 10.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.