Cum poti ajunge sa aplici perfect tusul de ochi?

Pentru a oferi privirii un farmec special, este foarte important ca din trusa de machiaj a fiecareia sa nu lipseasca un tus pentru ochi .Totusi, momentul aplicarii tusului este destul de dificil, pentru marea majoritate a femeilor. 

Tusul de ochi poate fi gasit in mai multe variante si este cel mai bine pentu fiecare in parte sa gaseasca varianta cea mai simpla prin care poate ajunge sa-si realizeze singura un machiaj folosind tusul.

Cum se aplica tusul de ochi?

Poate parea extrem de dificil sa trasezi o linie corecta cu tusul de ochi, insa cu putin antrenament si practica, vei uita de aceste momente de nesiguranta de la inceput.

Pentru inceput, se vor trasa cateva puncte pe pleoape, care apoi vor fi unite sau poate fi trasata o linie cat mai subtire si aproape de gene.

Atunci cand se aplica tusul de ochi, desi poate parea o idee buna, nu se intinde pielea de pe pleoape, deoarece o data cu revenirea acesteia la normal, va arata inestetic .  Daca totusi exista portiuni care necesita remediere, se pot folosi betisoare de urechi cu solutiei demachianta pentru a remedia erorile si portiunile cu greseli.Tus pentru ochi

Una dintre acele solutii pentru a trasa celebra codita este sa se foloseasca diverse trucuri care pot duce pana la urma la rezultatul care se doreste. In acest sens, se poate folosi o bucata de leucoplast, care se lipeste intre geana si spranceana.Tusul de ochi se va aplica asa cum il aplicam de obicei si lasam sa se usuce.

Pentru a reusi sa scoti si mai mult in evidenta privirea si ochii, este suficient sa conturezi inclusiv ninia interioara a pleoapei, in acest fel reusind o adancira a acestora si o scoatere in evidenta mult mai accentuata.

Care sunt pasii pentru a reusi sa trasezi ochii de pisica?

“Ochi de pisica” este cel mai cunoscut stil de machiaj care se realizeaza cu ajutorul tusului de ochi si este deosebit de preciat, datorita faptului ca are puterea de a transmite senzualitate si eleganta. Acest stil de machiaj este folosit de foarte mult timp, insa se poate spune ca este mereu la moda.

Pentru a reusi acest machiaj este nevoie sa se urmeze anumiti pasi:

– trebuie sa te asiguri ca pleoapa este uscata atunci cand se incepe machiajul

– pentru inceput, trebuie agitata foarte bine sticluta cu tusul de ochi pentru a deveni uniform si a dizolva bucatile solide

– pentru inceput, trebuie trasat un contur, cu o aripa la coltul ochiului, apoi se verifica si se retuseaza in caz de nevoie

– se traseaza o linie dreapta de la aripa si pana la mijlocul pleoapei, apoi se umple umple tot spatiul din interior

– se lasa tusul sa se usuce si apoi se repeta procedura pentru celalalt ochi.

Pentru a aplica tusul de ochi, este nevoie de curaj si de suficienta incredere in tine, pentru a putea obtine rezultatele dorite. Pentru a putea ajunge sa reusesti machiajul cu ajutorul tusului de ochi, este necesar foarte mult antrenament si practica.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.