Cum alegi zona cand vrei sa cumperi un apartament

Apartamente Berceni, apartamente Mihai Bravu sau apartamente Piata Sudului? Asta ca sa numim doar cateva zone. Cum stii cum sa alegi zona atunci cand vrei sa-ti cumperi un apartament in Bucuresti?

Exista multe aspecte pe care trebuie sa ii iei in considerare atunci cand te gandesti sa achizitionezi un apartament, unul dintre cele mai importante fiind zona. Asta pentru ca de ea depinde foarte mult confortul tau, atat cel fizic, cat si cel psihic.

Cu toate ca fiecare zona are avantajele si dezavantajele sale, trebuie sa fii atent unde alegi sa cumperi apartamentul, pentru ca implicatiile in viata personala a deciziei luate vor fi permanente. In primul rand trebuie sa tii cont de accesul pe care il ai catre locatiile cele mai importante pentru tine. Fii sigur ca poti ajunge cu usurinta la munca, ca ai in apropiere magazine alimentare, farmacii si parcuri, in cazul in care iti doresti o locuinta in apropierea spatiilor deschise. Incearca sa te feresti de zonele renumite pentru rata infractionalitatii, de zonele cu circulatie intensa sau de zona industriala a orasului. In plus, daca ai masina, trebuie sa iei in considerare si locurile de parcare disponibile.

Cu toate ca apartamentele din zonele centrale prezinta multe avantaje, printre care se numara si proximitatea diverselor facilitati, zgomotul din centrul orasului poate fi agasant. In plus, in centru apartamentele sunt mult mai scumpe si au o suprafata mai mica fata de cele din zonele semicentrale sau marginale, care au o suprafata mai mare si preturi mai mici.

Un alt factor care trebuie luat in considerare, indiferent de zona pe care o alegi pentru noua locuinta, este transportul, pentru ca traficul reprezinta un factor major de stres. De aceea este important, ca pe langa masina persoanla, sa ai si optiuni de transport in comun usor accesibile pentru a ajunge la munca, la scoala, in centrul orasului etc. Nu te baza pe faptul ca exista un autobuz care circula in zona. Verifica si la ce intervale orare soseste si daca te poti baza pe el in weekend.

Top Home te poate ajuta sa economisesti timp si bani pentru ca iti pune la dispozitie doar ofertele care te pot interesa. In plus, iti poate prezenta avantajele si dezavantajele unei anumite zone, in cazul in care nu stii ce sa alegi. Si iti poate furniza toate informatiile de care ai nevoie cu privire la dezvoltator, constructor, date tehnice despre constructie, preturi si modalitati de plata, dar, mai ales, disponibilitati de apartamente noi Bucuresti, asa incat sa nu mai fii nevoit sa le cauti de unul singur.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.