Cum alegi restaurantul pentru nunta ta?

Raspunsul la cea mai importanta intrebare din viata ta a fost ’’Da’’?. Atunci, cu siguranta stii ca va urma o perioada in care vei avea foarte multe de rezolvat si de stabilit, insa primul lucru pe care trebuie sa il rezolvi este inchirierea unui restaurant de nunta precum J’adore Ballroom, acesta fiind locul unde vei sarbatori impreuna cu familia si prietenii acest minunat eveniment din viata ta si a partenerului tau.

  Totusi, atunci cand trebuie sa alegi localul, este nevoie sa tii cont de anumite aspecte, iar acestea vor fi enumerate mai jos.

Marimea restaurantului 

    Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in calitate de viitori miri este sa stabiliti cati invitati veti avea, caci este necesar pentru a stabili ce restaurant nunta veti inchiria. Astfel, este foarte importanta marimea restaurantului, caci nu este necesar sa inchiriati un local foarte mare daca va doriti o nunta in familie. La fel, atunci cand iti doresti o nunta mare, fastuoasa, este nevoie sa gasesti un restaurant care are o capacitate mare.

Hotel si restaurant

   Cu siguranta, pentru marele eveniment vor veni si persoane care nu sunt din oras, iar acest lucru inseamna ca va trebui, fie sa le oferi cazare la un hotel sau o pensiune, fie sa ii lasi sa se descurce pe cont propriu. A doua varianta insa nu este foarte recomandata, caci se presupune ca sunt invitatii tai si trebuie sa te ocupi de tot.

 De aceea, este recomandat sa gasesti o locatie care iti poate oferi atat sala de evenimente, cat si posibilitatea de a caza pe acei invitati care nu sunt din oras.  In cazul in care acest lucru este posibil, cel mai probabil veti avea noroc sa negociati si sa platiti mult mai putin decat ar costa daca le-ati gasi separat.

Meniul pentru nunta

   Alegerea unui restaurant nunta trebuie facuta si in functie de meniul care este oferit nuntasilor. De aceea, atunci cand alegi restaurantul este de preferat sa optezi pentru unul in care ti se ofera posibilitatea de a degusta felurile de mancare ce vor fi servite in timpul nuntii.  Astfel, vei avea posibilitatea de a alege in cunostinta de cauza, insa, este recomandat ca alegerea sa fie un meniu traditional pentru nunta, caruia sa ii adaugi o nota de prospetime, eventual un anumit fel cu care sa surprinzi placut nuntasii.    Este important de asemenea sa tii o evidenta a numarului de portii care vor fi servite in timpul nuntii.

    Chiar daca vei tine cont de toate cele de mai sus, mai exista si alte situatii de care trebuie sa tii cont. Printre acestea, se numara posibilitatea de a se oferi o parcare pentru invitatii care vin cu masina .

  Atunci cand se inchiriaza sala de evenimente, trebuie sa verificati daca veti avea exclusivitate asupra restaurantului si terasei, in cazul in care exista. Este necesar sa faceti acest lucru, caci foarte multe localuri permit accesul altor persoane straine in timpul evenimentului.

   O data ce pui la punct toate aceste detalii, cu siguranta, in ziua nuntii, te vei bucura de fiecare moment .

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.