Cum alegi produsele alimentare HoReCa?

  HoReCa este combinatia abrevierilor a trei cuvinte, mai exact: Hotel, Restaurant si Catering si este utilizat in special in domeniul turistic, dar se ocupa de un anumit domeniu de activitate, mai exact servicii de cazare si de masa, prin servirea anumitor produse alimentare si bauturi, atat in spatii special realizate, precum restaurantele, dar si in spatii private, prin intermediul firmelor de catering, care pregatesc anumite preparate si le livreaza la adresa unde doresc clientii.

Cum trebuie sa fie o firma de distributie produse alimentare?

    Trebuie totusi cunoscut faptul ca, in ultima perioada, acest domeniu a devenit unul in care calitatea este cea mai importanta, caci consumatorii au devenit din ce in ce mai pretentiosi, astfel ca este important sa se tina cont de fiecare detaliu in parte, pentru ca increderea clientilor sa fie castigata si acestia sa revina cu placere in acel loc.

   Unul dintre cele mai importante si esentiale lucruri este sa se aleaga o firma de distributie produse alimentare HoReCa care sa poata garanta calitatea si prospetimea acestor produse, dar care sa isi si respecte termenele si sa aiba experienta pentru a oferi cele mai bune oferte sau pentru a putea sa se adapteze schimbarilor la care este predispus acest domeniu.

   Chiar daca alegi sa investesti foarte  multi bani in aparatele si echipamentele necesare, este esential ca produsele alimentare care iti sunt livrate sa fie de cea mai buna calitate.

  Se poate spune chiar, faptul ca unul dintre cele mai importante lucruri de care depinde succesul unei locatii Horeca este sa aiba ca partener de distributie a produselor alimentare, o firma care sa poata raspunde prompt si eficient la fiecare cerere a celor de la restaurant.

    O firma de distributie potrivita trebuie sa poate indruma si oferi cele mai bune solutii legat de produsele alimentare care exista sau sunt nou aparute pe piata, dar sa ofere si consultanta necesara in managementul operational, cu scopul de a creste profitabilitatea de ambele parti.

Cum trebuie sa fie produsele alimentare HoReCa?

    Este esential ca toate produsele alimentare livrate de catre o firma de distributie Horeca sa fie proaspete, astfel incat acestea sa poata fi pregatite intr-un mod optim, dar si sa nu prezinte nici un risc de a produce anumite afectiuni clientilor.

  Chiar daca anumite produse pot fi cumparate de catre anumiti angajati ai restaurantului, toti exista o serie de produse care trebuie livrate zilnic, iar singura solutie este ca acestea sa fie livrate de o firma de distributie Horeca.

  De asemenea, este important ca toate produsele sa fie de foarte buna calitate, care sunt atestate si certificate din punct de vedere calitativ, caci este necesar ca toti cei care trec pragul unui restaurant sa se poata bucura de ingredientele de calitate utilizate pentru preparatele alese.

    Chiar daca sunt preparate proaspete sau conservate, este necesar ca standardele din domeniu sa fie respectate, caci in acest fel clientii vor fi multumiti si vor reveni, iar afacerea va deveni un succes.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.