Cum alegem modelul potrivit de husa pentru telefon?

   Cu totii stim ca atat telefoanele smartphone, cat si tabletele, pot fi sparte sau deteriorate cu usurinta atunci cand sunt aruncate, supuse unui soc sau manipularii dure. De aceea, atunci cand alegi sa iti cumperi un telefon performant, este esential sa alegi si una din numeroasele modele de huse telefon, acestea avand ca rol, pe langa personalizarea telefonului, rolul de protectie impotriva uzurii.

  Piata telefoanelor mobile si a accesoriilor este intr-o continua crestere, in special datorita faptului ca majoritatea dintre noi ne schimbam dispozitivele anual, pe masura ce noile tehnologii si modele apar la vanzare.

    Exista foarte multe modele de huse telefon din care se poate alege una, insa totusi este nevoie sa se tina cont de anumite criterii atunci cand decizi sa cumperi un astfel de accesoriu pentru telefonul tau.

 Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi aceste huse telefon?

    Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi huse telefon este ca trebuie alese acele modele care isi indeplinesc exact rolul, si anume protejarea investitiei de daune. 

   Firmele de specialitate proiecteaza si produc huse telefon personalizate pentru smartphone-uri, combinand diferite materiale, precum rasinile din plastic cu siliconul.

  Majoritatea dintre noi, atunci cand isi iau un nou telefon, prefera pentru inceput sa il arate celorlalti, dar si sa il exploreze si sa ii caute toate caracteristicile, insa ceea ce ar trebui sa se intample in primul rand, si anume protejarea acestuia, este lasata cumva la urma. 

  Protectia pentru ecran este printre primele lucruri de care trebuie sa se tina cont atunci cand se alege un telefon nou, caci aceasta va reusi sa il protejeze impotriva zgarieturilor sau deteriorarilor ecranului. Urmatorul lucru de care vei avea neaparat nevoie, este o husa telefon foarte buna.

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont cand alegi huse telefon si diverse tipuri de modele.

 Husele Slim

  Aceste huse telefon sunt de obicei din plastic sau din cauciuc si sunt printre cele mai utilizate indiferent de modelul de smartphone. Aceste modele de huse sunt colorate, destul de ieftine si sunt pline de personalitate, astfel incat cei mai multi dintre oameni le aleg ca modalitate de exprimare.

  Acest tip de huse sunt foarte bune in cazul socurilor si sunt foarte usor de introdus in buzunare. Un dezavantaj al acestui tip de huse telefon este acela ca nu sunt foarte durabile si pot fi sparte foarte usor in cazul in care sunt realizate din plastic dur. 

   De asemenea, aceste huse nu sunt rezistente la apa, astfel ca, telefonul tau nu va fi protejat impotriva lichidelor.

Husele Folio

   Acest tip de huse este mai elegant, deoarece sunt realizate din piele si pot fi considerate ca fiind un portofel. Acestea acopera fata telefonului foarte bine, chiar daca este adaugata si o protectie suplimentara. 

  Alte huse de acest tip au in interior o parte mai groasa, astfel incat sa ofere mai multa protectie pentru telefon.  Un dezavantaj poate fi consederat faptul ca aceasta husa nu va acoperi toate laturile telefonului, de aceea nu este protejat in totalitate de apa sau praful cu care poate intra in contact.

Huse robuste

  Acest tip de huse sunt grele si voluminoase, astfel ca atunci cand se alege acest tip de husa, telefonul poate arata inestetic, chiar daca este un model foarte subtire. 

  De asemenea, datorita lor, este posibil ca anumite butoane sa nu mai fie usor accesibile, in special cele aflate pe laterala telefonului.

  Acest tip de carcase sunt realizate dintr-un cauciuc dur, astfel incat pot avea caracteristici de impermeabilizare.

Huse flip

  Aceste huse telefon pot fi utilizate si ca un stand pe care sta telefonul, caci capacul se poate indoi in diverse pozitii, putand permite telefonului sa stea in pozitia verticala.

  Anumite modele de acest gen permit atasarea unei tastaturi, care poate fi utilizata ca alternativa la majoritatea dispozitivelor cu ecran tactil.

Intra pe Guardo.Shop pentru o groaza de modele de huse pentru telefon!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.