Cum alegem husă perfectă pentru telefonul nostru?

Degeaba avem telefoane performanțe și cu design superb, dacă la prima căzătură nu mai sunt bune de nimic.
Așadar pe bună dreptate, husele au ajuns cel mai popular accesoriu pentru smartphone-uri, devenind chiar un trend.
Poți alege diferite modele de huse pentru aproape orice marcă de telefon, decorațiuni și alte accesorii, însă optează pentru un magazin care poate personaliza orice design de husă pe orice model de telefon, inclusiv pozele tale personale sau o poză găsită pe net.

Achiziționarea unui telefon mobil de ultima generație implică un efort financiar considerabil motiv pentru care trebuie să avem foarte mare grijă de telefonul pe care l-am achiziționat. Pentru că acesta să poată fi utilizat o perioada cât mai lungă de timp este necesară utilizarea unei huse pentru telefon mobil. 

Ce trebuie să ținem cont când cumpărăm o husă?

Compatibilitatea: este cel mai important element, căci degeaba alegi cea mai performanță husă, dacă ea nu se potrivește cu modelul tău de telefon. Nu te poți baza pe aprecierea vizuală a dimensiunilor, căci smartphone-urile au mărimi dintre cele mai diferite, și un milimetru în plus sau în minus poate face un accesoriu absolut inutil.
Apoi, husă trebuie să lase libere microfonul, cască și camera foto ale telefonului, chiar dacă altfel, cele două produse par să se potrivească

Formatul: Există numeroase tipuri de huse de telefon, cu designuri dintre cele mai diferite, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale.

Huse de telefon
Unele dintre cele sunt menite să ofere un suport fix pentru telefon – cele mai comune se folosesc în mașină. Husă de tip “portofel” îți permite nu doar să protejezi telefonul, ci și să stochezi cărți de credit, permisul, buletinul și în unele cazuri chiar și bani. Modelul flip se deschide asemănător unei cărți, pentru a-ți oferi acces la telefonul din interior.

Produsele de tip bumper sunt confecționate în general din silicon și sunt gândite să protejeze împotriva șocurilor; cele mai sofisticate dintre ele au introduse inclusiv camere de aer în interior, pentru o mai bună amortizare. Husele cu acumulator au dimensiuni mari și sunt incomode, dar au avantajul de a-ți reîncarcă bateria, prelungind perioada de funcționare a telefonului.

Durabilitate: În funcție de obiceiurile și necesitățile tale legate de folosirea telefonului, poți alege un model mai sofisticat sau unul mai simplu.

Design: Depinde aproape exclusiv de gusturile și preferințele tale ce alegi. Oamenii de afaceri vor opta pentru o carcasa slim, neagră sau cu reflexe metalice. Adolescenții vor preferă o imagine ceva mai tinerească.

Funcționalitate: Deși așa ar părea la o primă vedre, un produs din această categorie nu are că unică funcție protecția. Unele modele funcționează că veritabile stații de încărcare portabile; altele sunt rezistente la apă – lucru important dacă telefonul urmează să fie folosit mult timp afară.

Material: Cele mai utilizate materii prime întâlnite fiind plasticul ABS, pielea, metalul și siliconul. Fiecare dintre variante are avantajele sale.

Prețul: Deși este, în general, un bun indicator al calității, nu reprezintă principalul factor de luat în considerare, deoarece poți găsi modele potrivite și la prețuri accesibile.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.