Cum alegem corect firma de rent a car

Pentru a ne putea bucura cu adevarat de calatorii reusite si de o vacanta placuta alaturi de familie si cei dragi noua, avem nevoie sa stim cum alegem corect masina de inchiriat.

Masina cu care vom calatorii va avea un impact major asupra intregii vacante si a confortului nostru.

Tocmai de aceea, ai nevoie sa stii dupa ce criterii sa alegi corect masina vacantei tale dar si firma de inchirieri auto potrivita.

Astfel Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu un mic ghid de alegere a firmei de rent a car.

Sfatul #1 –  Numarul de pasageri din masina

Este important sa stii cate persoane vor fi in masina pe durata calatoriei tale pentru a putea alege o masina confortabila si ideala. Spre exemplu daca sunteti peste 3 persoane in masina atunci iti recomandam sa alegi un vehicul de clasa medie/mare pentru ca toti sa aveti loc destul si bagajele sa incapa toate. Dar daca sunteti mai putin de 3 persoane in masina iti recomandam sa alegi un vehicul de clasa mica pentru a gasi usor loc de parcare.

Sfatul #2 –  Tipul de drumuri pe care vei circula

Este important sa vezi pe ce fel de drumuri vei circula cu masina pentru a alege autovehiculul ideal. Spre exemplu daca iti vei petrece vacanta in orasele mari din Europa sau lume iti recomandam o masina mai mica pentru a gasi usor loc de parcare. Daca in schimb iti petreci vacanta la munte sau pe drumuri accidentate iti recomandam o masina off road sau 4×4.

Sfatul #3 – Ofertele firmelor de rent a car

Dupa ce te-ai hotarat la tipul masinii pentru a o inchiriat, trebuie sa vezi ofertele firmelor de rent a car din oras. Vezi care sunt preturile, dotarile oferite, alte beneficii care sunt in oferta.

Vezi ofertele si compara-le intre ele pentru a face cea mai buna alegere cand alegi masina de inchiriat.

Daca iti planifici o calatorie in Oradea iti recomandam sa ne vizitezi site-ul RentXpert Oradea pentru a descoperii ofertele noastre.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.