Cum ajungi la candidatii de care ai nevoie?

Lipsa de personal din Romania, in special pentru constructori si fabrici, este o piedica in dezvoltarea companiilor. Recrutarea este un process prin care se identifica si se atrag candidatii, care ulterior sunt selectati in functie de criteriile de selectie.

Pentru un antreprenor, fara studii in resurse umane, procesul de recrutare este aproape imposibil, din cauza lipsei de tactica, informare si experienta. De aceea, in ultimii ani, firmele de recrutare de personal au luat un curs ascendant si se bucura de un numar ridicat de clienti. Insa, pentru ca sunt multe firme de acest gen, recrutarea a devenit nisata. Un exemplu de acest fel este Multi Professional Solutions.

Multi Professional Solutions este o firma de recrutare si plasare de personal din Asia. Cu o experienta vasta in acest domeniu, specialistii au identificat trasaturile si caracteristicile fiecarei regiuni din Asia. Asttel, in functie de domeniul de activitate, compania ofera cele mai bune solutii, coreland ceea ce au candidatii de oferit cu nevoia angajatorilor.

Procesul de recrutare se desfasoara in mai multe etape. Initial, candidatii sustin interviuri prin intermediul Skype-ului, iar mai apoi are loc si interviul direct, atunci cand recrutieri merg in Asia.

Echipa Multi Professional Solutions se ocupa, de asemenea, de toate actele necesare candidatilor pentru a intra si a munci in tara. Pe langa asta, muncitorii vor fi ajutati sa se integreze in Romania si acolo unde este cazul, sa-si reintregeasca familia.

Un alt avantaj important al firmei Multi Professional Solutions este faptul ca daca nu va exista o compatibilitate intre angajat si angajator, firma va garanteaza inlocuirea persoanei.

Pentru servicii profesionale de recrutare si plasare de personal din Asia, apelati cu incredere Multi Professional Solutions.

Contact

P-ta Mihail Kogalniceanu, nr. 8, sc. A, et. 1, ap. 4, 5 si 6, Sector 5, Bucuresti

E-mail: office@mpsro.ro

Telefon fix: +40 31 436 94 22

Fax: +40 31 436 94 23

Mobil: 0728.222.985

Orar:

Luni – Vineri:

09:00 – 18:00

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.