Criterii in functie de care achizitionezi o imprimanta

Imprimante noi si second Hand - Incarcari cartuse ClujSa faci un lucru pentru prima oara poate fi intimidant, afirmatie valabila si in ceea ce priveste achizitionarea unei imprimante. In situatia in care nu sunteti informat cu privire la acestea si nu stiti cum sa deosebiti varietatea modelelor existente pe piata, specialistii Easy Refill Cluj va prezinta o serie de criterii pe care sa le analizati atent, pentru a putea alege o anumita imprimanta in detrimentul alteia. Indiferent daca analizati oferta de imprimante noi sau imprimante second hand, informatiile pe care vi le punem la dispozitie va vor fi de folos:

Inkjet sau laser?

Imprimantele laser se folosesc cu precadere in birouri, in vreme ve imprimantele inkjet sunt destinate utilizatorilor casnici, ce nu o folosesc la tiraj mare si nu ofera importanta vitezei de printare. Imprimantele inkjet se preteaza utilizatorilor pentru care pretul imprimantei si al cartuselor reprezinta un factor de decizie important, mai ales daca intentioneaza sa tipareasca si fotografii. Cele laser sunt ideale pentru printarea documentelor text intr-un ritm rapid.

Functionalitatea

Inainte de a cumpara o imprimanta, trebuie sa te gandesti cum intentionezi sa o folosesti. O imprimanta multifunctionala este extrem de utila in copierea, multiplicarea si digitalizarea documentelor. O imprimanta simpla este mai accesibila la pret, insa va permite doar copierea si multiplicarea documentelor. Astfel, cea functionala ofera avantajul versatilitatii.

Hartia

Intrucat este inconfortabil sa realimentati hartia imprimantei de mai multe ori pe zi, este important sa va documentati in ceea ce priveste numarul de foi de care ati putea avea nevoie pentru printarea zilnica si sa alegeti modelul de imprimanta optim. zzzspre exemplu, o imprimanta personala are o capacitate a tavii de hartie de maxim 150 de foi, o imprimanta de birou suporta un minimim de 250 de pagini, in vreme ce modelele noi suporta pana la un minimum de 1000 de pagini.

Conexiunea

Ganditi-va cum conectati imprimanta la calculator. Toate modelele existente se conecteaza la calculator prin intermediul unui USB, iar modelele de birou dispun de un port Ethernet pentru o conectare in retea. Extrem de utila in zilele noastre a devenit conexiunea wi-fi, ce permite o utilizare simpla si rapida, prin intermediul unor dispozitive mobile.

Specialistii in printuri de la Easy Refill ne invata ca alte caracteristici ce nu trebuie ignorate sunt posibilitatea de printare duplex automata, afisajul, existenta unor sloturi pentru carduri si posibilitatea de printare de pe dispozitivele mobile. O data luata decizia, mai trebuie sa analizezi periodic piata de incarcari cartuse Cluj si sa optezi pentru oferta cea mai avantajoasa pentru tine.

Comentarile sunt inchise