Cristalul Swarovski in actualitate

Daniel Swarovski a inceput prin crearea unei masini de taiat si slefuit cristale. Produsul final s-a numit „cristal Swarovski”, cu rezistenta buna la urme de parfum sau raze UV.

Swarovski a deschis o fabrica de taiat cristale si o firma producatoare de lentile pentru binocluri si telescoape. Asa a inceput totul. In anii ’70 inventia incepea sa se delimiteze si reusea sa isi creeze un logo. Logo-ul era chiar lebada renumita si cunoscuta acum in toata lumea.

Brandul Swarovski este recunoscut international pentru bijuteriile pe care le decoreaza. Acestea reprezentau initial luxul iar ulterior au reusit sa intre in atentia unei categorii largi de oameni, prin preturi accesibile. Un magazin cu bijuterii de femei este luxurygifts.ro

Cum sunt cristalele Swarovski

Greutatea lor este identica cu cea a unor perle naturale de aceleasi dimensiuni. Purtarea lor este una comoda pe haine dar si pe piele, incalzindu-se in mod placut de la temperatura corpului, la fel ca perlele naturale. Sunt realizate din sticla optica, multifatetata, cu taieturi fine, realizate industrial. Stralucirea este datorata fatetelor multiple ce capteaza si reflecta lumina.

Cristalele Swarovski nu sunt naturale sau pietre pretioase, tocmai din acest motiv popularitatea lor se extinde, reusind sa fie purtate si de clasa mijlocie. Sunt preferate de multe femei, asortate tinutelor de birou, de strada, de zi sau de seara.

Comentarile sunt inchise