Creste-ti afacerea prin promovarea pe Facebook

Facebook este in prezent cea mai mare retea de socializare din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori de toate vârstele. Daca esti antreprenor si ai nevoie de reclama pentru compania ta, alege promovare  facebook,   si cu siguranta afacerea ta v-a da roade pentru ca v-ei avea cat mai multi clienti.

Facebook, locul unde se intalnesc chiar si cei aflati la distanta

Creat in anul 2004 de catre Mark Zuckerberg pentru a ajuta oamenii sa converseze mai mult si mai usor, acum Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, ajungand sa fi deschisa de cel putin opt ori pe zi de catre un utilizator si folosita pentru a interactiona cu persoane cunoscute si nrcunoscute prin mesaje text, video sau audio, pentru a face schimb de idei cu prieteii virtuali. News feed-ul ne arata sute de postari ale prietenilor, postarile paginilor pe care le urmarim sau la care prietenii au reactionat, stiri si reclame la sute de produse, iar pentru ca majoritatea timpului petrecut pe facebook, vizualizam ceea ce se afla in noutati, directorii platformei au îmbunătățit aceasta sectiune printr-o functie care iti arata doar lucrurile care te intereseaza cu adevarat. Daca te intrebi cum stiu ei ce te intereseaza, Facebook are acces la informatii despre tot ce accesezi pe Google, Instagram si alte site-uri, ai fost de acord cu acest lucru atunci cand ai creat contul.

Adreseaza-te celor interesati de serviciile tale

Crearea unui cont de facebook dureaza aproximativ cinci minute, de aceea in momentul de fata in Romania avem 9,6 milioane de utilizatori, multi au cont pentru a putea tine legatura cu rude si prieteni din strainatate, dar mai sunt si persoane care au folosesc aplicatia pentru a-si face reclama la produsele sau serviciile pe care le ofera. Pentru cei care doresc sa vanda anumite obiecte, exista grupurile de vanzari care sunt gratuite si la indemana oricui insa o postare simpla de pe aceste grupuri are mai putina audienta, persoana care posteaza anuntul are putine sanse sa vanda produsul fie ca persoanele care vad postarea nu sunt interesați fie postarea nu se află pe grupul potrivit. Pentru aceasta problema exista promovarea Facebook care contra unei sume de bani, posteaza anuntul doar in sectiunea de news feed a celor interesati de acea categorie de produse, astfel ai un număr mult mai mare de vizualizări si mai multi posibili cumparatori, in cazul in care nu stii cum sa iti promovezi afacerea pe Facebook, agentia Fortin se v-a ocupa de acest lucru si cu siguranta v-ei avea cele mai bune rezultate.

Agentia Fortin alaturi de tine la nevoie cu servicii profesionale

Fondata in 2015, agentia Fortin are ca scop realizarea obiectivelor de marketing ale clienților sai prin crearea de site-uri dar si promovarea acestora prin diferite mijloace pentru ca afacerea clienților sa mearga bine. Compania iti sta la dispozitie cu servicii de copyrighting, web design, branding, creare site de prezentare, creare magazin online si altele. Afla mai multe despre companie accesand aici .

Date de contact:

0733 367 846

0725 367 846

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.