Creeaza o atmosfera de petrecere cu ajutorul baloanelor

Mereu mi-au placut petrecerile, motiv pentru care am devenit organizator de evenimente – in acest fel reusesc sa aduc zambetul pe buze oamenilor care apeleaza la serviciile mele. Sunt o fire foarte atenta la detalii si nu ma multumesc cu putin. De aceea am ales sa investesc in mine, sa evoluez si sa ma dezvolt. De asemenea, am inceput sa lucrez doar cu decoratiuni de calitate ridicata, astfel incat sa le ofer oamenilor cele mai frumoase aranjamente. In ultima perioada am inceput sa redescopar o pasiune mai veche din copilarie si sa jonglez cu decoratiuni cu baloane la fiecare petrecere pe care o organizez.

Multa lume a uitat de baloane sau le considera jucarii pentru copii, dar adevarul este mult mai amplu de atat. De exemplu, daca doresc sa redau un aspect sofisticat petrecerilor pe care le organizez, eu optez mereu doar pentru una sau doua culori care sa se completeze: baloanele de culoare roz se pot folosi doar in aceasta culoare sau asociate cu baloane de o culoare mai deschisa sau cu baloane albe si exemplele de acest gen pot continua (ati prins ideea). In schimb, pentru o petrecere de aniversare a copiilor, nu am limitari in ceea ce priveste coloristica si optez pentru o varietate de culori, de preferabil nu mai multe de cinci la numar (rosu, portocaliu, galben, verde, albastru).

Mereu am considerat ca baloanele te ajuta sa creezi o atmosfera proprice de petrecere si nimeni si nimic nu ar putea sa imi schimbe aceasta parere. Exista o gama atata de variata in ceea ce priveste culoarea, forma si modelul lor, incat ele se pot potrivi oriunde, indiferent de eveniment. In plus, poti sa realizezi un decor amplu cu ajutorul lor, deoarece, in functie de marimea acestora, pot ocupa destul de mult spatiu – acest lucru da un efect de ‘’umplere’’ oricarei incaperi. Pe un perete mare se pot amplasa mai mult baloane, care alaturate pot forma cifra reprezentand varsta  pe care sarbatoritul o implineste sau sub diferite alte forme. La fel se poate opta si pentru construirea numelui sarbatoritului din baloane si asa mai departe.

Eu imi achizitionez baloanele de pe Baloane-heliu.ro, deoarece m-am convins ca ofera produse de calitate. Mai mult decat atat, preturile lor mi se par accesibile. Cu ajutorul lor, eu reusesc sa realizez ghirlande din baloane, buchete asortate, floricele sau arcade publicitare, iar acestea sunt doar cateva dintre exemple. De asemenea, baloanele reprezentand personaje animate sau super eroi, compozitiile tematice sau decoratiunile originale, sunt de nelipsit de la petrecerile pentru copii organizate de mine. Si pana acum pot spune ca am avut un real succes datorita decoratiunilor realizate din baloane.

Nu ma voi opri aici, deoarece consider ca am realizat multe lucruri frumoase cu ajutorul baloanelor. Este o idee pe care o pot reinventa asa cum imi doresc, deoarece doar imaginatia este cea care imi poate impune limite in acest caz. Daca va doriti o petrecere unica, cu o atmosfera proprice de petrecere, va recomand cu incredere decoratiunile cu baloane – o sa vedeti ca vor avea un impac major pozitiv, care nu va trece neobservat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.