Creeaza noi oportunitati de afaceri invatand japoneza cu Eurocor!

Creeaza noi oportunitati de afaceri invatand japoneza cu Eurocor!

Creeaza noi oportunitati de afaceri invatand japoneza cu Eurocor!

Japonia este o tara prospera avand cea mai variata economie din Asia. Companiile japoneze de top sunt printre cele mai mari, cel mai eficient administrate si cele mai cunoscute firme din lume. Fie ca lucrati in domeniul afacerilor, inginerie, industrie, cercetare, economie sau politica, exista sanse foarte mari sa concurati, daca nu sa lucrati pentru o entitate japoneza. Iata de ce, Eurocor – Filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta a elaborat pentru dvs. Cursul Interactiv de Japoneza Incepatori.

A comunica cu potentialii clienti in propria lor limba este cheia succesului in castigarea unei afaceri. In plus, invatand japoneza alaturi de Eurocor nu veti deveni doar un simplu cunoscator al limbii ci si al culturii nipone care se afla in stransa legatura cu mediul de business si tehnologia de ultima ora. Intelegerea eticii si etichetei afacerilor nipone va va ajuta cu certitudine la incheierea unor proiecte de succes.

Alegand Cursul Eurocor Interactiv de Japoneza Incepatori aveti la dispozitie o metoda de instruire moderna, ce imbina in mod eficient avantajele studiului prin corespondenta cu beneficiile invatarii online. Urmand acest curs, puteti acum opta intre metoda clasica de instruire (caiete de curs si CD-uri audio) sau metoda de studiu interactiva, prin care veti beneficia, pe langa caietele si CD-urile audio si de aplicatia de invatare online MultiMedia Plus.

Limba Japoneza Incepatori Interactiv este cursul special conceput de Institutul Eurocor pentru cei interesati sa invete aceasta limba orientala la mare cerere atat in mediul de business, cat si pentru cei pasionati de a invata ceva nou. Veti descoperi sistemele de scriere specifice limbii japoneze (hiragana, katakana, kanji si romaji), principalele reguli gramaticale, aproximativ 2000 expresii si cuvinte pentru comunicarea verbala uzuala, CD-uri cu exemplificarea pronuntiei inregistrate cu vorbitori nativi, alaturi de informatii utile privind cultura japoneza legata indisolubil de exprimarea in aceasta limba.

La Eurocor, dvs. decideti cand si cat veti studia! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate. Pentru inscriere, accesati www.eurocor.ro/ofertazilei si aflati cum puteti beneficia de avantajele noii campanii Eurocor!

…………………………………..

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 240.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta

Soseaua Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti

Telefon: 021.33.225.33

Fax: 021.33.225.30

E-mail: pr@eurocor.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.