Craciunul la Castelul Printul Vanator

Decembrie este cea mai aglomerata luna din an dar si cea mai frumoasa deoarece sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Sarbatoarea Craciunului este cea care aduna toata familia si prietenii la un loc, unde se pot bucura impreuna de bucate alese, voie buna si cadouri simpatice.

Aceste momente sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem din copilarie si poate de aceea aceasta sarbatoare inseamna asa mult pentru noi. Momentele petrecute impreuna cu cei dragi sunt importante pentru mentinerea legaturii, buna comunicare si intelegerea dintre oamenii. De aceea este important ca aceste momente sa existe, nu doar cu cei dragi, dar si cu colegii de la munca.

Angajatii unei firme trebuie sa se inteleaga bina si sa comunice eficient pentru a munci intr-un spatiu placut. Daca ei sunt multumiti si lucreaza intr-un mediu prietenos, munca lor va fi una mai buna, vor lucra mai eficient si vor fi mai concentrati pe ceea ce fac. In acest fel stresul de la munca, care in mod obisnuit este la un nivel ridicat, va fi diminuat.

Petrecerea unei serii impreuna in cinstea sarbatorii Craciunului poate face o adevarata schimbare in relatiile interpersonale dintre angajati. Comunicare lor va fi mult mai buna si sincera iar pentru ei acest lucru conteaza mult.

O astfel de petrecere este un moment oportun in care atmosfera destinsa va face pe toata lumea sa se relxeza dupa un an greu de munca. Muzica buna si manacrea delicioasa sunt un factor important care ii ajuta pe invitati sa se simta multumiti si in largul lor.

Castelul Printul Vanator va invita sa organizati o petrecere de Craciun si va pune la dispozitie urmatorul meniu:

Welcome drinks

Palinca pentru domni, afinata pentru doamne

Gustari reci

Caltabosi facuti in casa

Sangerete gustos, condimentat

Carnati de casa afumati

Jumari proaspete

Pasta din branzeturi asortata cu rosii si ardei

Salata de vinete pe felie crocanta

Fel de baza

Muschi de porc in bacon la cuptor, cartofi wedges, salata asortata

Desert

Deliciu cu visine si bucati de ciocolata

*Oferta este valabila pentru minim 30 de persoane iar pretul petru fiecare persoana este de 70 de lei.

De muzica se va ocupa Dj Santa Claus care va transforma petrecerea in una exploziva. Alegeti data perfecta si organizeati cea mai stralucitoare Petrecere de Craciun.

Comentarile sunt inchise