Corpuri de iluminat living si candelabre oferite de Henderson

Corpuri de iluminat living si candelabre oferite de HendersonSite-ul de mobila si decoratiuni aduce in atentia cumparatorilor modele de aplice de living si candelabre, oferta variata la care se adauga multe alte tipuri de corpuri de iluminat living la Henderson provenite de la companii de top prezentate online.

Daca doriti sa faceti o schimbare in camera de zi, fara a investi foarte mult, o ideee inpirata ar fi sa cumparati unul din corpurile de iluminat din gama de aplice, plafoniere sau candelabre prezentate pe site. Veti putea comanda online modele de aplice cu cadru din alama auriu bogat ornamentat si abajur de sticla, disponibile online la pretul de 1016 Ron. Dintre cele peste 600 de modele afisate la sectiunea respectiva a site-ului, ies in evidenta aplice de living formate din trei corpuri metalice argintii, produse de Maxlight, alaturi de obiecte de iluminat elegante produse de firma Fede.

O aplica rotunda din alama produsa de aceeasi companie, cu linii curbate in mod elegant, costa 741 Ron pe site-ul de provenienta, iar multe alte corpuri de iluminat de living cu design unic va asteapta pe paginile magazinului online.

Candelabre living si alte corpuri de iluminat de calitate

In seria corpurilor de iluminat interior oferite de Henderson sunt incluse candelabre living cu aspect deosebit avand bratele ornamentate cu numeroase corpuri de sticla de o frumusete iesita din comun. Pretul unui candelabru de acest tip, produs de compania Ixia, poate ajunge la 1003 Ron. Tot pe Henderson veti pute comanda online candelabre de living produse de firme de top din domeniu, la preturi ce pot depasi 15000 Ron.

Gama de corpuri de iluminat oferite de Henderson include articole moderne care se incadreaza, la randul lor, in stilul modern-minimalist al acestui magazin de mobila. Avand tendinta de a deveni cel mai mare magazin online de acest tip de la noi din tara, Henderson ofera clientilor mii de sortimente de piese de mobilier pentru living, dormitor, buctarie si baie, alaturi de modele inedite de candelabre si aplice de o calitate unica.

Comentarile sunt inchise