Controlul si eficientizarea productiei in industria alimentara si furajera – Bucuresti, 9 iunie 2016

Detectarea metalelor si a corpurilor straine sunt in prezent cerinte mandatorii in industria alimentara. Marile lanturi de supermarketuri nu mai accepta pe raft produse alimentare netestate. Sartorom lanseaza cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate sistemele de detectie metale de la firma Mesutronic (Germania) in Romania. De asemenea, se vor prezenta aparatele cu raze X de la firma OCS.

Eficientizarea productiei poate fi realizata prin verificarea completa si in timp real a parametrilor componentelor unei retete de produs si a produsului finit, de exemplu cu ajutorul senzorilor NIR de la NIR-Online/Büchi. Conformitatea cu reglementarile legii privind produsele preambalate si economii substantiale in portionare se pot realiza utilizand cantarele de banda OCS.

In cadrul seminarului din 9 iunie, care va avea loc in show-room-ul si sala noastra de conferinte din Bucuresti, sos. Bucuresti-Magurele nr. 232, se vor putea efectua si teste pe analizorul NIR si pe cantarul de banda OCS, de aceea va asteptam cu placere si cu probe / mostre.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne sunati la tel. 021/255 31 32 sau sa ne scrieti pe adresa info@sartorom.ro.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru www.sartorom.ro.

Va asteptam cu drag !

Comentarile sunt inchise