Contabilitatea pentru sectorul 6 din Bucuresti asigura succesul unei afaceri

contabilitate sector 6 BucurestiContabilitatea este un domeniu extrem de important in cadrul unei afaceri. Daca cifrele sunt tinute in frau, atunci compania se indreapta spre succes, dar daca, din contra, nu exista o monitorizare corespunzatoare a lor, atunci afacerea se indreapta vertiginos catre faliment.

Contabilicesc.ro este o platforma online care ofera servicii de contabilitate pentru sectorul 6 din Bucuresti, dorind sa asigure o gestiune eficienta a fondurilor companiilor, dar si asigurarea unui flux sigur de informatii de ordin economic. Aceste servicii sunt asigurate de o echipa de experti contabili, cu o experienta in acest domeniu de peste 10 ani, dar si cu o viziune moderna in ce priveste modul in care pot fi implementate tehnicile de contabilitate in orice domeniu.

Serviciile acestei firme de contabilitate pentru sectorul 6 din capitala sunt destinate pentru contabilitatea personala a:

 • Persoanelor fizice;
 • ONG-urilor;
 • Asociatiilor familiale;
 • Afacerilor mici, medii si de tip corporate.

Motivele alegerii unei firme de contabilitate pentru sectorul 6 din capitala

firma contabilitate sector 6

Contabilicesc.ro vine in intampinarea firmelor din sectorul 6 din Bucuresti care doresc sa renunte la departamentul propriu intern de contabilitate.

Motivele pentru care aceste firme sau companii ar trebui sa aleaga serviciile unei firme de contabilitate din sectorul 6 din capitala sunt:

 • Costurile mult mai mici cu serviciile de evidenta contabila – se elimina costurile legate de locul de munca al salariatilor pentru evidenta contabila: costuri pentru spatiu, dar si pentru mobilier, pentru timp;
 • Firma de contabilitate preia riscurile in baza raspunderii contractuale;
 • Expertii firmei de contabilitate pentru sectorul 6 din capitala sunt cei care reprezinta compania in fata organelor de control pe perioada controalelor fiscale;
 • Personalul firmei de contabilitate pentru sectorul 6 din capitala este mereu la curent cu toate modificarile sau noutatile aparute in domeniul legislativ, specific activitatii de contabilitate;
 • ro asigura continuitatea desfasurarii activitatii in conditii optime, chiar daca un angajat contabil are concediu sau vreo problema medicala si lipseste. In aceste conditii, exista cineva care-l suplineste, evitand problemele legate de absenta angajatului respectiv.

Regulile de contabilitate sunt aceleasi, insa Contabilicesc.ro ofera o echipa de contabili tineri, competitivi, mereu la punct cu toate informatiile noi in acest domeniu.

Ce fel de servicii asigura o firma de contabilitate pentru sector 6 din Bucuresti

contabilicesc logo

Contabilicesc.ro vine in intampinarea clientilor sai cu numeroase servicii, dintre care principalele consta in contabilitatea primara si in gestiune.

Cu o experienta de peste 10 ani, aceasta platforma online s-a specializat in:

 • Expertiza contabila – ofera pentru orice tip de companie servicii de contabilitate de la A la Z;
 • Resurse umane – ofera servicii totale de asistenta pentru orice tip de persoana juridica;
 • Registrul comertului – ajutor pentru infiintarea in cel mai scurt timp al unei companii.

Preturile pe care le practica Contabilicesc.ro sunt in functie de complexitatea serviciilor dorite, iar un client care doreste sa beneficieze de ele trebuie sa specifice in e-mailul adresat platformei: obiectul de activitate al firmei, numarul de angajati, volumul activitatii lunar (cu referire la facturi de intrare sau/si de iesire, importuri, productie, leasing, imprumuturi, conturi bancare etc).

Pentru informatii suplimentare, orice client poate lua legatura cu platforma Contabilicesc.ro prin numarul de telefon 0726.383.953 sau prin e-mailul office@contabilicesc.ro.

Comentarile sunt inchise