Constructii case pasive – SP House World

Cresterea gradului de confort al unei locuinte inregistrata in ultimii ani, a atras dupa sine si un consum crescut de energie, lucru care face ca tot mai multe persoane sa isi doreasca o casa confortabila, dar care sa si conserve energia in mod eficient, indiferent de natura ei, prin dezvoltarea si implementarea unor solutii inovatoare in domeniul energiei electrice si termice. Conceptul de casa pasiva pune accent pe construirea de case eficiente energetic, ceea ce inseamna ca in constructia lor se folosesc resursele naturale existenta in mediul inconjurator, fara a se apela la surse conventionale de incalzire, oferindu-se in acelasi timp un climat intern confortabil indiferent de anotimp. Constructia de case pasive presupune utilizarea celor mai eficiente solutii in materie de izolatie, sisteme de de incalzire si electricitate, pentru a se oferi in acelasi timp tot confortul de care ai nevoie.

constructii case pasive

SPHouse World reuneste pasiunea si creativitatea in domeniul constructiilor cu experienta echipei de tineri profesionisti, acumulata de-a lungul anilor. Compania ofera un nou concept de locuinta, caracteristica lumii occidentale, care este materializata printr-un design arhitectual exceptional, prin dotari si tehnologii moderne. Procesul de constructii case pasive Cluj, de la concept la casa finalizata, este atent ghidat de catre consultantii companiei, astfel ca acestia stau la dispozitie in elaborarea conceptului, in realizarea bugetului, pentru cautarea terenului si obtinerea finantarii, in prezentarea etapelor de constructie, pentru obtinerea asigurarilor si pentru mentenanta constructiei.

SPHouse World are o echipa cu experienta de peste sapte ani in domeniul constructiilor civile in Europa (Germania si Danemarca), perioada in care compania a realizat constructii de blocuri de pana la 72 de apartamente, la cele mai inalte standarde cu finisaje pretentioase.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.