Conferinta Med Academy ” “Echipa multidisciplinara: cheia succesului in diagnosticul, tratamentul si educatia pacientului”

In perioada 25 – 26 Ianuarie 2018, se va desfasura Conferinta Multidisciplinara Med Academy Bucuresti, la Pentagon Events, Bucuresti ( B-dul. Expozitiei, intrare C, sector 1).

Coordonatorul științific al conferintei este Prof. Univ. Dr. Luiza SPIRU, Președinte al Fundației Internaționale “Ana Aslan”.

Seria Conferințelor Med Academy va aborda subiecte de natură multidisciplinară ca răspuns la provocările cotidiene cu care se confruntă personalul medical în practica de zi cu zi. Echipa medicală multidisciplinară este cea care deține cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului.
Conferința regionala Med Academy pune accent pe interactivitate, dezbateri în plen și prezentări de cazuri clinice, reunind KOL din diverse arii de specialitate, workshop-uri și cursuri de comunicare.
Conferința  va fi creditată cu puncte EMC, EFC și OAMGMAMR

In data de 25 ianuarie va avea loc Cursul pre-conferinta „Managementul de caz în tratarea pacientului vârstnic”. Lector: Prof. Univ. Dr. Luiza SPIRU

Inscrieri curs: https://goo.gl/XY3oDr

Pentru inscriere la conferinta accesati urmatorul link: https://goo.gl/KEriyB
Pentru detalii conferinta accesati urmatorul link: https://healthmedia.ro/bucuresti-ianuarie-2018

Persoana de contact:
Roxana PÎRVU
Tel: 0770.446.615
E-mail: roxana.pirvu@medacademy.ro

Comentarile sunt inchise