Condusul pe distante lungi – Caruno Rent a Car

Condusul pe distante lungi

Condusul pe distante lungi

Condusul pe distante lungi poate deveni obositor daca nu ai alti pasageri in masina. De aceea, firma de inchirieri auto Caruno recomanda clientilor ca atunci cand inchiriaza o masina sa fie odihniti si concentrati la drum. Iar pe distante lungi sa fie insotiti. De asemenea, sa nu se lase influentati de alti factori externi.

Pasagerii te ajuta la condus

In general, la calatoriile lungi este bine ca soferul sa fie insotit de o persoana sau mai multe. Acestea trebuie sa mentina o atmosfera placuta in masina.  Insa, fara a-i atraga atentia soferului brusc, fara sa faca zgomote puternice si sa pastreze o atmosfera calma in acelasi timp. De asemenea, pasagerii trebuie sa poarte centurile de siguranta pe tot parcursul drumului. In cazul copiilor sub 3 ani, este obligatoriu ca acestia sa stea in scaunul special.

Bagajele

Depozitarea bagajelor se face in portbagaj si nu in interiorul masinii. Daca depozitati lucruri in masina exista riscul de a se rostogoli atunci cand se franeaza si pot ajunge la pedalele soferului. Acest lucru poate provoca blocarea pedalelor si provocarea unui accident.

Odihna

Daca pe parcursul drumului resimtiti o stare de oboseala sau extenuare este indicate oprirea. Daca va simtiti foarte obositi va recomandam sa rugate pasagerii sa va acorde cel putin o ora singur, in masina pentru a va odihni.  Mai apoi sa va continuati drumul. Este extrem de important ca dupa ce v-ati trezit sa va spalati cu apa rece si sa faceti cateva miscari de aerobic.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.