Condusul masinilor pe carosabilul acoperit de zapada sau polei

Probabil ca in acest an in Bucuresti, luna decembrie a semanat cu o luna de primavara datorita temperaturilor ridicate din termometre. Daca au fost zile calduroase asta nu inseamna ca nu trebuie sa echipam masina cu anvelope de iarna, oricand vremea ne poate juca feste si ne putem trezi cu masina pe drumuri acoperite cu zapada. In plus de la 1 noiembrie, anvelopele de iarna sunt obligatorii pentru soferii care conduc pe drumuri acoperite de zapada sau polei, daca acestea nu sunt montate pe masina puteti primii o amenda destul de mare din partea politiei rutiere. Daca bugetul nu va permite sa achizitionati anvelope de iarna la masina personala, puteti opta pentru serviciile oferite de agentiile de inchirieri masini Bucuresti. Inainte de a va urca la volanul masinii inchiriate in perioadele reci, trebuie sa tineti cont de niste reguli bine stabilite care va pot ajuta sa conduceti in siguranta. Zapada asezata pe carosabil este foarte periculoasa si va poate face sa pierdeti controlul volanului daca nu veti fi atenti. Prin acest articol ne propunem sa va oferim cateva sugestii de care daca veti tine cont puteti evita anumite neplaceri din trafic. Inainte de semnarea contractului cu agentia de inchirieri masini Bucuresti, reprezentantul acesteia o sa va faca un scurt instrctaj cu privire la respectarea regulilor de circulatie.
Nu franati brusc
Daca drumul pe care circulati este acoperit de gheata sau de polei, este foarte periculos sa franati brusc, acest lucru va poate face sa pierdeti controlul, sfatul nostru este sa folositi pe cat posibil frana de motor. In situatia in care veti intra intr-o curba faceti tot posibilul sa reduceti viteza. Incercati sa respectati semnalistica rutiera si viteza regulamentara de deplasare.
Pastrati o distanta optima fata de ceilalti participanti la trafic
Nu va bazati doar pe faptul ca aveti anvelopele de iarna montate pe masina, daca nu veti avea o viteza scazuta, cauciucurile de iarna va pot face sa pierdeti controlul volanului la fel de usor ca si cele de vara. Pe langa viteza scazuta, este foarte important sa pastrati si o distanta fata de masinile din fata dumneavoastra pentru a putea opri in conditii de siguranta.
Asigurati-va ca plecati mai devreme catre destinatie
Daca plecati in calatorie pe o vreme nefavorabila, asigurati-va ca veti pleca mai devreme de acasa decat in mod normal. Chiar daca ajungeti mai tarziu, aveti avantajul ca veti ajunge in siguranta. In plus puteti sa adaptati viteza astfel incat sa nu intarziati.
Luati cu dumneavoastra lanturi de zapada
Inainte sa plecati la un drum lung, intelept ar fi sa aveti in portbagajul masinii si lanturi de zapada, pe care le puteti folosi in cazul in care zapada este foarte mare si nu va permite sa va deplasati. Daca alegeti sa folositi serviciile unei firme de inchirieri masini, aceasta va poate pune la dispozitie contra cost si lanturile de zapada. Daca veti tine seama de aceste sugestii veti reduce considerabil riscurile unei eventuale neplaceri in trafic. Chiar daca veti ajunge putin mai tarziu la destinatie, veti avea certitudinea ca ajungeti in siguranta. Pentru mai multe detalii si pentru rezervari va reomandam sa accesati site-ul www.rent-a-car-otopeni.ro

Inchirieri masini in Bucuresti

Comentarile sunt inchise