COMUNICAT DE PRESA

Follow up Maratonul Nisipului

Conferinta de presa: vineri 1 aprilie 2016, ora 11.30, Centrul Medical FOCUS

 

Centrul Medical Focus, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, va gazdui vineri 1 aprilie 2016, ora 11.30 conferinta de presa in cadrul careia Asociatia Sportiva „Sana Sport” va inmana Asociatiei „Daruieste Aripi” cecul cu sumele stranse in cadrul sectiunii „Family Run” a competitiei Maratonul Nisipului ce a avut loc duminica 27.03.2016.

 

Fondurile donate de constantenii participanti vor fi direcţionate pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța, proiect desfasurat de catre Asociatia Daruieste Aripi.

 

“Peste 250 de familii s-au inscris, au donat si au alergat duminica la Family Run pentru prematurii Constantei. Din ce in ce mai mult, comunitatea noastra da dovada ca se poate implica fizic, material si emotional pentru cauze cu adevarat importante” a declarat Daniel Antonaru, presedintele Asociatiei Sportive Sana Sport.

 

“Multumim familiei Sana Sport ca a ales proiectul nostru si ne dorim sa continuam sa colaboram in astfel de evenimente si astfel, sa contribuim impreuna la sanatatea Constantei. Fotografiile de la eveniment demonstreaza ca putem imbina sportul si familia cu sanatatea si cu faptele bune!”, declara Alina Vasea, fondatoarea Asociatiei “Daruieste Aripi”.

Conferința de presă va avea loc vineri 1 aprilie 2016, începând cu ora 11.30 la centrul medical focus.

 

La conferinta vor fi prezenti reprezentanti ai Asociatiei Sportive Sana Sport, reprezentanti ai Asociatiei Daruieste Aripi si reprezentanti ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

 

Despre Asociația Dăruiește Aripi

 

Daruieste Aripi Asociatia Daruieste Aripi este o organizatie non-profit dedicata sustinerii acelor proiecte caritabile care pot aduce un real progres in tratamentul pacientilor din sistemul de stat romanesc. Asociaţia își propune să sprijine copiii bolnavi aflați în dificultate din zona de Sud Est a Romaniei, prin implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți sansele lor de vindecare și supraviețuire.

Vă mulțumim pentru susținere!

 

Contact de presă Asociația Dăruiește Aripi:

Alina Vasea tel. 0723.215.387

Email: alina.vasea@daruiestearipi.ro Web: www.daruiestearipi.ro

Comentarile sunt inchise