Colormagic.ro-chit de lemn pentru suprafete perfecte din lemn

Un chit de lemn se va dovedi a fi produsul salvator pentru a reda lemnului aspectul stralucitor chiar daca acesta a fost supus uzurii timpului. Acest produs ascunde toate imperfectiunile lemnului si il face sa para ca nou.

Fie ca e vorba de crapaturi, pete sau orice alt fel de retus, chitul de lemn este un produs indispensabil pentru orice producator de mobila din lemn. Si nu numai, deoarce chitul poate fi folosit de oricine doreste sa reconditioneze o anumita piesa de mobilier din lemn sau orice alta suprafata din lemn.

Color Magic este o companie romaneasca prezenta pe piata de nisa din Romania de mai bine de 20 de ani, care importa vopseluri, chituri de lemn si lacuri profesionale, de renume international.

Daca si tu cauti solutii profesionale pentru a reconditiona diverse suprafete din lemn, atunci alege cele mai bune solutii.

Problema conservarii lemnului si a pastrarii aspectului acestuia pentru un numar cat mai mare de ani a existat de foarte mult timp. Lemnul este poate cel mai folosit material in constructii, fiind preferat pentru construirea pieselor de mobilier, a caselor si gardurilor. Apectul sau este unul care cu greu poate fi egalat de alte materiale, insa singurul dezavantaj pe care lemnul il aduce este ca e foarte putin rezistent in timp. Amplasat in exterior lemnul este supus putrezirii din cauza conditiilor meteo, a termitelor, razelor ultraviolete etc. In interior, obiectele de mobilier isi pierd cu timpul din stralucire si rezistenta. De aceea, gasirea celor mai bune metode de conservare intacta a lemnului a fost o reala porvocare an la randul.

Ca un detaliu interesant, se pare ca problema pastrarii in timp a lemnului a existat inca de cand acesta a inceput sa fie folosit in constructii. De exemplu, in Grecia antica, printr-o norma data de Alexandru cel Mare, lemnul folosit in constructia podurilor era protejat cu ulei de masline.

Si romanii conservau lemnul printr-o metoda originala. Acestia frecau lemnul cu smoala pentru a-i preveni putrezirea.

In timpul Revolutiei Industriale din secolul al 18-lea pastrarea lemnului a devenit o preocupare tot mai acerba. Oamenii de stiinta au intampinat o reala provocare in indentificarea celor mai bune solutii pentru ca lemnul sa reziste un numar mare de ani fara sa putrezeasca. S-a inceput folosirea primelor variante de lacuri de protectie, ceea ce a reprezentat un real benficiu adus industriei lemnului.

In prezent, tendinta este de a se folosit lacuri si vopseluir mai putin toxice, dar care s apastreze acelasi efect de conservare a lemnului.

Daca doresti o solutie profesionala de protejare a lemnului, atat pentru suprafetele din exterior, cat si pentru cele din interior, Color Magic este firma care iti vinde cele mai bune produse de pe piata, folosite in intreaga lume.

Pentru mai multe detalii despre produsele vandute de compania romaneasca, intra pe site-ul colormagic.ro sau trimite un mail la adresa office@colormagic.ro pentru a primi mai multe informatii.

Poti suna si la numarul 0724 336 280 pentru comenzi si oferte de pret.

Comentarile sunt inchise