Clinicile Romgermed din Bucuresti au achizitionat aparatul Scrambler Therapy

In 2017, cei de la clinica Romgermed au reusit sa termine o investitie masiva, terminand astfel cea mai mare policlinica privata din Bucuresti. Clinicile Romgermed din Bucuresti deserversc absolut toate specialitatile medicale.

romgermed

Cea mai noua clinica Romgermed are o suprafata de peste 3000 mp si aproximativ 40 de cabinete unde se gasesc cei mai buni medici din tara. Dr. Stefan Spiridon, directorul medical al clinicilor Romgermed a declarat:

„Am investit masiv in aceasta policlinica pentru a putea deservi un segment larg de populatie si pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigatii de inalta performanta – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reusit sa dezvoltam o retea nationala de centre partenere pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte alte partenerilor nostri din domeniul corporate.”

Incepand cu primavara acestui an si cu deschiderea celei mai noi clinici, acestia au achizitionat aparatul de ultima generatie Scrambler Therapy. Acesta este un aparat dezvoltat de armata americana si a iesit de foarte putin timp pe piata libera. Aparatul este utilizat pentru a trata toate durerile cronice oncologice, neuropatice sau severe.

Pentru ca cei de la Grupul Medical Romgermed este singurul din Romania care detin acest aparat, acestia au adus si cei mai buni medici acreditati in utilizarea aparatului Scrambler Therapy.

Domnul Dr. Dorian Sam Schwartz, directorul general Romgermed – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.