Clinica dermatologie Cluj – Clinica Dermavision

Clinica Dermavision din Cluj-Napoca a fost fondata in anul 2010 de catre Dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog, cu multiple competente in medicina estetica. Clinica reprezinta un concept integrativ care reuneste mai multe specialitati medicale responsabile de modul cum aratam si cum ne simtim.

Echipa Dermavision este alcatuita din profesionisti, medici care iubesc frumosul si cu empatie fata de pacienti. Fie ca vorbim de specialitati precum dermatologie, chirurgie plastica, chirurgie generala si vasculara, endocrinologie, nutritie, cardiologie sau gastroenterologie specialistii nostri abordeaza sanatatea si frumusetea in mod integrativ, combinand talentul lor cu cele mai bune tehnologii si o grija exceptionala fata de pacient.

La inceputul acestui an, Dna dr. Mirela Susan a participat la inceputul acestui an la programul “Train the trainers” in Istanbul, alaturi de Dr. Juan Sopena si Dr. Christophe Martschin, traineri internationali Galderma. Dna dr. a fost instruita ca trainer national in injectarile cu Botox si acid hialuronic pentru compania Galderma, una dintre cele mai importante in aceasta industrie si cea care a lansat prima molecula de acid hialuronic in 1996, Restylane.

“Sunt onorata sa fiu aleasa de Galderma ca trainer pentru injectarile cu acid hialuronic; aceasta imi va da posibilitatea sa lucrez cu cele mai bune produse si sa ofer cele mai performante tratamente pacientilor mei. De asemenea sunt incantata sa impartasesc si altor colegi medici din experienta mea, sa particip si sa imi imbunatatesc cunostintele si tehnica in cadrul unor workshopuri alaturi de cei mai buni medici injectori din lume. Multumesc companiei Galderma pentru incredere! “ ne-a declarat dna dr. Mirela Susan.

Incepand cu luna aprilie datorita programului incarcat si a numarului tot mai mare de solicitari pe acest segment, Dna Dr. Mirela Susan va acorda cu prioritate consultatii antiaging si de estetica dermatologica. In cadrul consultatiei veti fi evaluati din punct de vedere estetic si se va alcatui un plan personalizat de tratament care va include:

  • rutina de ingrijire cu produse dermato-cosmetice adaptata nevoilor tenului dvs;
  • injectari cu Botox, acid hialuronic, Radiesse, skinboostere;
  • fire de suspensie pentru lifting si sinteza de colagen;
  • tratamente laser de ultima generatie si radiofrecventa;
  • peelinguri chimice;
  • mezoterapie;
  • Dermapen;
  • terapie cu plasma;

Va recomandam cu drag Clinica Dermavision, cea mai buna Clinica dermatologie Cluj!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.