Cipru – paradisul mediteranean

Tara insulara numita si Republica Cipru este un loc plin de surprize. Istoria bogata, clima perfecta, plajele superbe si zonele naturale te vor face sa nu mai vrei sa pleci. Situata in sudul Turciei si in apropiere de Grecia, Istrael, Siria, Liban si Egipt este un loc unde diversitatea, mancarea buna si distractia nu lipsesc.

Cu o mare varietate de obiective turistice aceasta satisface nevoile oricarui turist fie ca acesta doreste doar sa se relaxeze, sa se distreze sau sa viziteze. Printre acestea enumeram cele mai importante obiective pe care puteti sa le vizitati:

Plaja Nissi

Fiind cea mai populara plaja din Cipru cu nisipul alb, fin si apa curata este locul perfect pentru tineri dar si pentru cei ce vor sa se distreze. Experienta din acest loc nu poate fi comparata iar frumusetea locului impreuna cu muzica iti vor oferii o amintire unica.

Satul Omodos

Situat in districtul Limassol este un loc perfect pentru o dupa-amiza de vis. O plimbare printre ulitele inguste, casele traditionale de piatra si taverne te va face sa uiti de orice grija. Find o regiune viticola trebuie sa incerci vinul de la producatorii locali impreuna cu mancarurile tradidionale care se pot gasi si la tavernele cu specific.

Castelul Kolossi

O adevarata fortareata care a rezistat atacurilor dar si cutremurelor pastrandu-se pana in ziua de azi in buna forma. Pe parcursul istoriei aceasta avut o mare importanta strategica iar in interiorul fortaretei exista un loc unde se producea zahar, care era una dintre  principalele materii pentru export.

Larnaca

Orasul cel mai popular din Cipru cu palmierii inalti impunatori si plajele cu apa cristalina care iti vor oferi o experienta de neuitat. Este o destinatie perfecta atat pentru cei ce cauta relaxare dar si pentru cei ce vor sa se distreze deoarece pe langa locurile frumoase orasul are un numar mare de localuri si terase.

Cipru continua sa farmece turistii prin istorie, gastronomie si frumusetea imprejurimilor, de aceea putem intelege de este una dintre cele mai recomandate destinatii din spatiul mediteranean.

Firma Atlas Tourism  este o agentie de turism Cluj care va ofera sejururi, pachete si oferte avantajoase in locatii de vis.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.